Śmietnisko > Off Topic
O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie
Dormio:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 20, 2011, 12:43:37 ---@Dormio z tego co piszesz wnioskuje że jesteś osobą wierząca. Swoja wiare opierasz o nauki KK czy o nauki płynące z biblii?
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe wnioski wyciągasz, ale osobiście liczyłem na opinię osoby myślącej. :P
Swojej wiary nie opieram ani na naukach KK, ani na Biblii. Natomiast nauki pomagają mi wierzyć (w pewien pokrętny sposób), szczególnie kiedy mam okresy zwątpienia. Poza tym określają pewne ramy dla życia, chociaż niekoniecznie wiary (wiesz... prawdziwa wiara jest bezgraniczna, a jak coś nie ma granic to w sumie niewiele już różni się od głupoty ;) :P).
sc0rp:
A to taka wiare to ja tez mam (Czyt. pokrecona ;) ) wiec nie bylo tematu, ech a juz myslalem ze podejmiemy jakze ciekawa dyskusje na temat KK w ten piekny sloneczny dzien :]
Dormio:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 20, 2011, 12:50:31 ---A to taka wiare to ja tez mam (Czyt. pokrecona ;) ) wiec nie bylo tematu, ech a juz myslalem ze podejmiemy jakze ciekawa dyskusje na temat KK w ten piekny sloneczny dzien :]
--- Koniec cytatu ---
Nom, popatrz... a w krasnoludki i elfy również wierzysz ? W końcu nie ma na nie dowodów, więc tylko wiara pozostaje. ;) :P
sc0rp:
--- Cytat: Dormio w Maj 20, 2011, 12:52:27 ---Nom, popatrz... a w krasnoludki i elfy również wierzysz ? W końcu nie ma na nie dowodów, więc tylko wiara pozostaje. ;) :P
--- Koniec cytatu ---
Nope. Moja wiara czesciowo ma podstawy naukowe (teoria wielkiego wybuchu) i logicznego myslenia (cos musialo byc na poczatku)
VonBeerpuszken:
A ja wierzę w istnienie fioletowych krokodylków chowających się w szafie...chociaż wiara to chyba źle powiedziane..., ja je widziałem... tylko zastanawiam się czy to nie za dużo wódki było :-[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej