Śmietnisko > Off Topic

O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie

<< < (6/36) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Maj 19, 2011, 12:16:14 ---- caldari - eee chyba nie maja żadnego ;D ewentualnie nieświadomi głupcy czepiają się ich ustroju politycznego wyzywając od faszystów

--- Koniec cytatu ---
faildari ;)

magni:

--- Cytat: Tloluvin w Maj 19, 2011, 12:41:05 ---Tak moze bylo kiedys. Od dawna to jednak jest nieaktualne. Np obecnie nie masz prawa nielubic zydow, czy kwestionowac holokaustu. Nie masz tez prawa do jakicholwiek porownan rozwiazan polityczno-gospodarczych UE do rozwiazan polityczno-gospodarczych proponowanych w latach 30. i 40. ubieglego wieku w niemczech przez nazistow.
Zapewne znalazloby sie sporo innych pogladow do ktorych nie masz prawa, ale nie chce mi sie szukac. W kazdym razie juz to wystarczy by uznac Twoja teze o tym iz tylko dzialania moga byc nielegalne za falszywa.

--- Koniec cytatu ---

mylisz pojecia: Mam prawo do dowolnych pogladow, to prawo daje mi konstytucja a zaden akt prawny nie moze byc z nia sprzeczny. To do czego nie mam prawa to propagowanie pewnych pogladow np. faszyzmu czy komunizmu , propagowanie ich jest wlasnie dzialaniem, ktore jest zabronione
Oczywiscie granica pomiedzy uzewnetrznianiem swoich pogladow a ich propagowaniem jest bardzo plynna i pewnie w wielu przypadkach o tym musialby zawyrokowac sad.

Stary Pierdola:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 19, 2011, 11:53:09 ---Star, dzięki takim postom jak Twoje ateiści wychodzą na "tych co popierają zoofilię", bo "przecież nie ma moralności bez religii".

Brawo!

--- Koniec cytatu ---

Tak , tylko ze ta logika jest zarezerwowana dla  Dark Flonoea , ludzie myślący nie wyciągają takich wniosków no bo co ma piernik (religia) do wiatraka (moralność).

@Doom
Teraz na poważnie. Moja reakcja była oparta na nieporozumieniu.
Po przeczytaniu tamtych postów zrozumiałem . ze masz zupełna racje.
Przepraszam.

SokoleOko:
Gwarantuję Ci, że gdybyś się przeszedł ulicą i zaczął pytać ludzi "skąd wzięła się moralność" to większość odpowiedziałaby z "religii".

Doom:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 19, 2011, 13:26:12 ---Tak , tylko ze ta logika jest zarezerwowana dla  Dark Flonoea , ludzie myślący nie wyciągają takich wniosków no bo co ma piernik (religia) do wiatraka (moralność).

@Doom
Teraz na poważnie. Moja reakcja była oparta na nieporozumieniu.
Po przeczytaniu tamtych postów zrozumiałem . ze masz zupełna racje.
Przepraszam.

--- Koniec cytatu ---
Luz. Z mojej strony EoT, i jak komus zalerzy moge przełozyć temat do flame :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej