Eve Online > Incursions
Incursion 1.5
Doom:
Żartujesz sobie? Slave i snake sa tak drogie bo IMO wiecej ich na rynku jest z dropu niż z LP stora...
Kira Korpii:
Mylisz sie co do slavow(sanshe wydaja ich duuzo ;p), drogie sa bo cene dodatkowo szlifuje ilosc supercapsli, low secowe bezpieczne dla jajek latanie itp.
Snake - maly dostep do agentow to prawda, a poza tym sa przereklamowane po nerfie ;f
Orli1983:
nie wiem czy to aktualne ale ...
http://www.ellatha.com/eve/LPSearch/slave&=Go/
Doom:
Ja wiem że to w LP store jest. Problem z tym ze zazwyczaj agenci piraccy jeśli są warci zachodu kontrolowani są przez że tak powiem kartele ktore tępią obcych misjonarzy, oraz dozują dobro z lp stora żeby uzyskać wysoką wartość isk / lp. Tak jest u Gueristów, sanshe sa kontrolowane przez SW i może -A-, bloody... nie jestem pewien, serpentisy są chyba w środku roju goonow i testów, podobnie ORE, na mordusach siedzi nc (ale oni chyba nie ciekawi sa) tak naprawde tylko w curse jest tak ze agentow kontroluje wiecej niz jedena / dwie siły
Ranshe:
Mordusi mają tylko zestaw implantów do zasięgu ewara (a może tylko ecmów nawet), powodzenia w kupowaniu (i sprzedawaniu) takowego ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej