Eve Online > Incursions
Incursion 1.5
SokoleOko:
Huby będą tam, gdzie jest kilku agentów danej dywizji. Przyczyna jest chyba oczywista. Kompletnie zaś wyschną systemy z pojedynczymi agentami takie jak np. http://evemaps.dotlan.net/map/Kador/Zorrabed#npc24 , gdzie był sobie jeden agent L4 Q20.
Chomikowanie czegoś co jest FOTM jest kompletnie bez sensu. W tej grze nie ma inflacji w rozumieniu stałego spadku siły nabywczej pieniądza, wobec czego jeśli masz ISK "w skarpecie", jesteś nerfproof.
Orli1983:
ja obstawiam ze za pare mies raveny navy issue beda po 250mil najwyzej :P
no i pvp zobaczymy wiecej dramieli i cynabali
SokoleOko:
--- Cytat: Orli1983 w Maj 17, 2011, 10:35:05 ---ja obstawiam ze za pare mies raveny navy issue beda po 250mil najwyzej :P
--- Koniec cytatu ---
Tyle kosztowały, jak zaczynałem grę - czyli na przełomie 2008/2009.
Pamiętam, że jako dyrektor w UA miałem wtedy wgląd do statystyk korporacyjnych i był taki tydzień wiosną 2009, gdy kadeci wdupili chyba 4-5 Ravenów Navy ma misjach.
Jonas:
--- Cytat: Syntion w Maj 17, 2011, 10:06:41 ---Jonas a nie chciales juz pisac swoich nowych artykulow o "patchnotsach"? Po co wprowadzac naszych polskich kolegow ze spolecznosci eve w blad a propos nadchodzacych zmian skoro mozna tego uniknac? Chyba, ze nie zaproponowali Ci kontynuacji pisania artykulow tam na stronie? :(
--- Koniec cytatu ---
Artykuły będą nadal pisane i publikowane, ale na innej stronie. Niedługo zresztą zostanie otwarta, więc chętni będą sobie mogli poczytać tłumaczenia "google translate free". Jeżeli nowi redaktorzy strony LFN podjęli się tłumaczenia to na nich ciąży odpowiedzialność za błędy jakie zostaną tam zrobione i odbije się to jedynie na popularności tejże strony. Ale to już nie mój problem. Moje konto zostało tam zawieszone bez pytania. Nie sądzę ponadto, aby aktualne dowództwo LFN miało ochotę ze mną współpracować (w sumie to z wzajemnością).
F-YU:
czyżby nadchodził czas tanich dostępnych na każdą okazję slavów? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej