Eve Online > Incursions

Incursion 1.5

<< < (12/19) > >>

Goomich:
Bierzesz Protka, 20 Rooków i masz teh ultimate fleet of OMGWTFBBQ (której nikt, nigdy, sam z własnej woli nie zaatakuje (chyba, że matkami)).

Colonel:
ale zajebiste te dodatki...kto tym zarzadza? jakas geriatryk czy jego stara ?  >:D
w przestrzeni hajseka coraz łatwiej ustrzelic kogokolwiek a w przestrzeni gdzie mozna strzelac coraz trudniej zapolowac :/

do pelni szczescia wystarczylyby mi osobiste zakladki w hangarach posow
i nie linkowanie na lokalu pilotow wpadajacych do systemu droga inna niz bramy,
jestem w gridzie stacji czy bramy zostaje odnotowany...

a tu co dodatek to nic tylko adapt or die...tzn w czolgi graj

Goomich:
Jest devblog do tego: http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=910

--- Cytuj ---Bookmarks can now be added to overview. Hopefully this should allow you to get to your safespots quicker so you can mock people in local from relative safety. Edit that will make everyone including myself very sad: We're going to have to move this back to the patch after this one. It won't be in a good enough state to release Thursday. The good news is that we're fixing it right now and it will go in the first release after this one.
--- Koniec cytatu ---

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Colonel w Maj 17, 2011, 21:01:09 ---do pelni szczescia wystarczylyby mi osobiste zakladki w hangarach posow
i nie linkowanie na lokalu pilotow wpadajacych do systemu droga inna niz bramy,
jestem w gridzie stacji czy bramy zostaje odnotowany...

--- Koniec cytatu ---
O, i to by było i dobre i logiczne rozwiązanie. Wlot z WH powinien być takimi tylnymi drzwiami do systemu, w końcu co lub kto identyfikuje wtedy pilota?
Podobna sprawa z wskakiwaniem na cyno.

sc0rp:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 18, 2011, 00:05:46 ---O, i to by było i dobre i logiczne rozwiązanie. Wlot z WH powinien być takimi tylnymi drzwiami do systemu, w końcu co lub kto identyfikuje wtedy pilota?

--- Koniec cytatu ---
twoj wlasny ship cie identyfikuje logujac sie do wezla komunikacyjnego w systemie automatycznie ;) to tak rpgowsko, a na powaznie brak (lub ograniczenie) locala w 0.0 fajny pomysl tylko kerbiry uciekly by do hi szczegolnie po nerfach zarabiania - wielokrotnych od nerfu lootu dawno temu (ech gdzie te czasy ze tlusty bs na pasku potrafil zostawic 200m3+ lootu) po ostatni nerf anomalii. W chwili obecnej jest mocno zachwiany risk vs reward - zeby nie frakcyjne spawny i plexy to w hi na misjach mozna by wiecej zarobic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej