Eve Online > Dyskusje ogólne
0.0 Fix?
SokoleOko:
Zalinkuj mi jeden przykład bitki, w której gang nano (z opisanym przez Ciebie supportem i logistykami) wygrał z gangiem BC-ków, który miał swoje logistyki.
Kontrprzykład -> http://kb.pinkbunnies.pl/?a=kill_related&kll_id=79758
Nitefish:
Jak w każdej bitce trzeba wiedzieć na co się porywać. Jak przychodziłem do BUFU to bardzo często robiliśmy pułapki dictorowe rozbijające gangi na 2 grupy. To było świetne ale wymagało skilla.
Jak napisałem, teraz w większości przypadków ludzie idą ku uproszczeniu rzucając masę do przodu i licząc, że wygrają nakrywając wroga czapkami.
EDIT: Zobacz Sokół do wasi sąsiedzi z BL robią snipe hacami. Rezają m.in was jak chcą. Podobno snipe hace umarły... :)
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Maj 25, 2011, 10:47:56 ---Zobacz Sokół do wasi sąsiedzi z BL robią snipe hacami. Rezają m.in was jak chcą. Podobno snipe hace umarły... :)
--- Koniec cytatu ---
Bo NCDOT tyle czasu spędziło na froncie o sov, że skirmish warfare musi się uczyć od zera. Bardzo jestem ciekaw co w tym aliansie będzie się działo po zakończeniu tej wojenki i czy w ogóle będzie tu miejsce dla mnie.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 25, 2011, 11:22:24 ---Bo NCDOT tyle czasu spędziło na froncie o sov, że skirmish warfare musi się uczyć od zera. Bardzo jestem ciekaw co w tym aliansie będzie się działo po zakończeniu tej wojenki i czy w ogóle będzie tu miejsce dla mnie.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze mozesz przyjsc do RAVE, robimy fajne mining opy i puszczamy sobie do tego na TS audiobooki albo Straussa - maksymalne bonusy z rorquala, dedykowany hauler, wsparcie carrierow - tankerow na gravimetricach, korpowe szkielka i impy - full wypas. Przemysl to na spokojnie, nie musisz podejmowac decyzji odrazu ;)
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 25, 2011, 11:28:49 ---Straussa
--- Koniec cytatu ---
Tym mnie prawie kupiłeś....
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 25, 2011, 11:28:49 ---wsparcie carrierow - tankerow na gravimetricach
--- Koniec cytatu ---
...a tym do reszty zniechęciłeś. Ja dwoma hulkami i retriverem sam zabijałem faction spawny na gravi, a Wy się za carrierami chowacie? Pffffff....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej