Eve Online > Dyskusje ogólne

0.0 Fix?

(1/81) > >>

Doom:
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=908&utm_source=twitter&utm_medium=update&utm_content=devblog&utm_campaign=eveonline

Coś o co niektórzy postulują od dawne nerf / balans jump brigy incoming

Pozdrowienia dla JB adicted Dark'a :P

to mnie zrzuciło z krzesla:

--- Cytuj --- to avoid suicide among players who do logistics. We would suggest you start reconfiguring your jumpbridge network as soon as possible.
--- Koniec cytatu ---

Qreg:
Tekst o samobojstwach to chyba z tego co mnie nauczyli angielskiego dotyczył zwiekszenie magazynku LO :P

--- Cytuj ---We will be limiting the number of jumpbridges you can have in a system to one, while upping the fuelbay to 30.000 (3x) to avoid suicide among players who do logistics.
--- Koniec cytatu ---

Fajne podejscie juz nie bedzie mozna cynojamowac systemu i po prostu wskakiwac do srodka capsami po JB ;) plus wiecej systemów bedzie potrzebowało upgady do JB... ;)

Doom:
Tak czy siak przewidują samobójstwa :P

Xeovar:
Mysle ze dlugofalowo to dobra zmiana, zwłaszcza piraci i skirmisherzy się ucieszą.
* Xeovar chowa się przed logistykami C0ven  ;D
Efekty bezpośrednie: 2x droższe jb, 2x dłużej się leci, gate-campy po drodze.
Efekty pośrednie czas pokaże.

Będzie nas to boleć na pewno, ale mniej niż wszystkich większych. Mam nadzieję że dalsze zmiany będą jeszcze lepsze.

Doom:
To co następne?

1% szansy na to że dd zadziała przy aktywacji wstecznie i rozwali tytana? :P
Czy opcja rozbicia sie uszkodzonego fighta bombera podczas dokowania na nosicielu? ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej