Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (8/66) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Venec w Maj 09, 2011, 13:38:33 ---Dupa was boli bo przy okazji wywaliliśmy na tym zebraniu trochę brudów z c0venu.

--- Koniec cytatu ---

Moze wieczorem jak bedzie mi sie chcialo to wypunktuje po kolei wszystkie klamstwa, ktore sie tam przewinely. Zal mi tylko osob, ktore w to wszystko uwierzyly

Jrkan:
To teraz pod nową nie wzbudzająca podejrzeń banderą APA może wrócić na stare śmieci (AAA Citizens) żeby w spokoju mordować krzyżyki nie niepokojeni jakimś pvp. Po przyjęciu sporej części APA i powiedzeniu sojuszowi, że macie go w dupie, wiedziałem, że miejscem dla LFNu jest raczej Inver Brass, a nie C0ven. Teraz co prawda będziecie musieli wybrać jakiś inny rentierski sojusz, ale to chyba obecnym władzom LFN nie robi różnicy.

Venec:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 09, 2011, 13:40:46 ---Moze wieczorem jak bedzie mi sie chcialo to wypunktuje po kolei wszystkie klamstwa, ktore sie tam przewinely. Zal mi tylko osob, ktore w to wszystko uwierzyly

--- Koniec cytatu ---

Szkoda tylko że wszyscy membersi dostali cytaty z forum dyrektorskiego.

Raina Nives:

--- Cytat: Venec w Maj 09, 2011, 13:38:33 ---Dupa was boli bo przy okazji wywaliliśmy na tym zebraniu trochę brudów z c0venu.

--- Koniec cytatu ---

Oh jak to dobrze, że te brudy wyszły! Pokazaliście jak bardzo zmanipulowani jesteście przez "wspaniałą czwórkę". Przy okazji z tego mp3 wyraźnie wynika że to was dupa boli że ktoś przejął inicjatywę, że ktoś coś robi a wy pomimo waszych SC, botów, ISK nic nie znaczycie. :)

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Jrkan w Maj 09, 2011, 13:40:56 ---To teraz pod nową nie wzbudzająca podejrzeń banderą APA może wrócić na stare śmieci (AAA Citizens) żeby w spokoju mordować krzyżyki nie niepokojeni jakimś pvp. Po przyjęciu sporej części APA i powiedzeniu sojuszowi, że macie go w dupie, wiedziałem, że miejscem dla LFNu jest raczej Inver Brass, a nie C0ven. Teraz co prawda będziecie musieli wybrać jakiś inny rentierski sojusz, ale to chyba obecnym władzom LFN nie robi różnicy.

--- Koniec cytatu ---

Trzymajmy się faktów ok ?

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=alliance_detail&all_id=438&view=corp_kills

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej