Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (9/66) > >>

Kira Korpii:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 09, 2011, 13:40:46 --- Zal mi tylko osob, ktore w to wszystko uwierzyly

--- Koniec cytatu ---

Mi z kolei zal osob ktore wczesniej uwierzyly indoktrynacji IDEI antyPBN przewijajacej sie przypadkiem podczas ostatniej(3 miesiace? temu) dramy LFN. Pozdro od rumunskiego zula :D

Kino:

--- Cytuj --- Moze wieczorem jak bedzie mi sie chcialo to wypunktuje po kolei wszystkie klamstwa, ktore sie tam przewinely. Zal mi tylko osob, ktore w to wszystko uwierzyly
--- Koniec cytatu ---

cat tylko tym razem nie zapomnij o dowodach bo ostatnio wyobraznia cie ponosi

magni:

--- Cytat: Xarthias w Maj 09, 2011, 13:22:46 ---On dużo rzeczy robi(ł) dla "dobra aliansu", tego czy innego. Tak dobrze robił, że 2,5 roku temu Akademii mało szlag nie trafił, o wyczyszczeniu pewnego konta już nie wspomnę.

--- Koniec cytatu ---

ech wspomnien czar... :)
pozdrowienia dla la mara i mavera  ;D

Venec:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 09, 2011, 13:31:10 ---Glosowania odbywaly sie sukcesywnie od kilku miesiecy, ale za kazdym razem wiekszosc byla przeciw. Potem nastepowal okres wywierania naciskow i obrabiania dupy osobom ktore byly na nie, i kolejne glosowanie, do skutku. Mimo to w ostatnim glosowaniu rowniez wiekszosc byla na nie.

--- Koniec cytatu ---

Jedyne jakie głosowanie było to tydzień temu w środę, które zresztą było zbieraniem poglądów a nie głosowaniem - powiedziane na samym początku.

akira akawa:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Maj 09, 2011, 13:43:12 ---Trzymajmy się faktów ok ?

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=alliance_detail&all_id=438&view=corp_kills

--- Koniec cytatu ---

LOLLL
Widget ale z ciebie manipulatorek
To są kille wyrobione przez starych członków LFN którzy odeszli z LFN nie podpieraj sie statsami - pokaz statsy APA lol
Tak jak ci naXeo napisał JEDYNYM członkiem z powyzej 1000 killi jaki został to Vojt - wszyscy inni odeszli

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej