Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (7/66) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Soobocz w Maj 09, 2011, 13:22:03 ---Klamiesz Xeo. Nie udostepnialem na forum ally. Tylko i wyłącznie to nagranie znalazło się na forum LFN. I nigdzie wiecej.

--- Koniec cytatu ---

Nie oskarżaj mnie o coś czego nie robię.
Link został podany na forum IDEA przez szeregowego membera, cytatem z jakiegoś czata (z kontekstu wynikało że alliansowego). Potem został podany ponownie na dyrektorskim. W międzyczasie wiele osób go już miało i dostałem go po gg kilka razy. Stąd moja informacja że został podany na forum i że jest publiczny.

Nie ma znaczenia, i tak wiedzieliście że wypłynie, bo inaczej po co ta szopka na początku ?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dagund w Maj 09, 2011, 13:27:45 ---słyszałem że w LFNie przed odejściem odbyło się głosowanie na temat odejścia, większość była za czy przeciw?

--- Koniec cytatu ---

Glosowania odbywaly sie sukcesywnie od kilku miesiecy, ale za kazdym razem wiekszosc byla przeciw. Potem nastepowal okres wywierania naciskow i obrabiania dupy osobom ktore byly na nie, i kolejne glosowanie, do skutku. Mimo to w ostatnim glosowaniu rowniez wiekszosc byla na nie.

jurekiedi:

--- Cytat: Soobocz w Maj 09, 2011, 13:22:03 ---Klamiesz Xeo. Nie udostepnialem na forum ally. Tylko i wyłącznie to nagranie znalazło się na forum LFN. I nigdzie wiecej.

--- Koniec cytatu ---

dla jasności
link pojawił sie wczoraj na czacie aliansowym, wklejony przez jedna ze stron biorących udział w wewnątrzkorpowej przepychance lfn.

Jurek to pedał !! ;)

Dagund:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 09, 2011, 13:31:10 ---Glosowania odbywaly sie sukcesywnie od kilku miesiecy, ale za kazdym razem wiekszosc byla przeciw. Potem nastepowal okres wywierania naciskow i obrabiania dupy osobom ktore byly na nie, i kolejne glosowanie, do skutku. Mimo to w ostatnim glosowaniu rowniez wiekszosc byla na nie.

--- Koniec cytatu ---
ładnie... czyli władze LFN głos swoich memberów mają gdzieś, ważniejszy jest własny CEO-wy e-peen....

Venec:
Dupa was boli bo przy okazji wywaliliśmy na tym zebraniu trochę brudów z c0venu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej