Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (47/66) > >>

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Wilk w Maj 15, 2011, 10:49:47 ---Milczenie tylko upewnia mnie w przekonaniu, że tego co Ozzy zrobił najnormalniej nie da się przedstawić w dobrym świetle.

--- Koniec cytatu ---

Wilku, wysyłałem do Ciebie informację na privie, że jeżeli masz pytania to zapraszam na TSa do nas. Oferta jest nadal aktualna.

EDIT:

STATEMENT LFN

Nie zamierzamy pisać żadnego statementu bo nie uważamy że jesteśmy do tego zobowiązani. Nie jesteśmy sp. z o.o., ZUSem czy Skarbówką, żebyśmy mieli obowiązek z czegoś się tłumaczyć i robić roczne raporty. Z naszej strony temat jest zakończony.

Jeżeli jakiekolwiek rozliczenia czy roszczenia będą miały miejsce, to na poziomie CEO COVEN czyli Xeovar oraz CEO LFN czyli Ozzy.

SokoleOko:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Maj 15, 2011, 12:27:55 ---Nie zamierzamy pisać żadnego statementu bo nie uważamy że jesteśmy do tego zobowiązani. Nie jesteśmy sp. z o.o., ZUSem czy Skarbówką, żebyśmy mieli obowiązek z czegoś się tłumaczyć i robić roczne raporty. Z naszej strony temat jest zakończony.

--- Koniec cytatu ---

Żenada... krótko mówiąc, przyznaliście rację drugiej stronie. GJ.

Goomich:

--- Cytat: Kira Korpii w Maj 15, 2011, 09:28:16 ---Wyjasnie zatem dokladnie - Xeo napisal w swoim stylu polityczny belkot, w ktorym zreszta zawarl tylko i wylacznie polemike z LFNowym mp3 i ich stanowiskiem, ot takie odrzucenie pileczki. Nie napisal co dokladnie uwaza kazdy ludzik ktory LFN wczesniej opuscil, i czym kazdy taki ludzik sie kierowal uzywajac metagamingu do odzyskiwania gratow czy nawet proby kradziezy tytana
--- Koniec cytatu ---

Za moich czasow nie trzeba bylo spowiadac sie xeo ze wszystkiego.

ATSD to skad ta nienawisc do Xeo?

akira akawa:

--- Cytat: Nitefish w Maj 15, 2011, 11:16:55 ---@Skeer - no mi chodziło o to, że "nie lubimy się" dla zabawy raczej :P

--- Koniec cytatu ---

to nasze nie lubienie się jest jakąś pozostałością  z oligocenu . W c0ven ( nie wiem jak w bufu) nie ma już graczy , którzy by nawet pamiętali o co w ogóle poszło . Jeśli dobrze pamiętam to deall port był głownym haterem bufu , a ze sam był zjebem i od dawna nie gra to mozna to między ksiązki włozyć

akira akawa:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Maj 09, 2011, 10:24:09 ---Nasze stanowisko i wszelkie informacje będą podane wkrótce. Nie sugerujcie się jeszcze jakimiś opisami, wszystko musimy pozmieniać itd.

c.d.n. ;)

--- Koniec cytatu ---

STATEMENT LFN

Nie zamierzamy pisać żadnego statementu bo nie uważamy że jesteśmy do tego zobowiązani. Nie jesteśmy sp. z o.o., ZUSem czy Skarbówką, żebyśmy mieli obowiązek z czegoś się tłumaczyć i robić roczne raporty. Z naszej strony temat jest zakończony.

tak to jest sobie z buzi cholewę robić i potem rakiem się wycofać  Good Job

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej