Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (46/66) > >>

Skeer:
Ja tam lubiłem zawsze bufu, więc to nie do końca tak jak mówisz ;p

[mod]Nie przejmujcie sie tym, tylko Tapatalka sobie testuje. M. >:D [/mod]

Kira Korpii:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 14, 2011, 20:34:04 ---Statement z C0ven już był, napisany przez Xeovara na drugi dzień po dramie. Czytaj uważniej. I żadnego w nim flejma nie było.

--- Koniec cytatu ---

Wy to byscie chcieli zeby wszystko bylo takie proste.
Wyjasnie zatem dokladnie - Xeo napisal w swoim stylu polityczny belkot, w ktorym zreszta zawarl tylko i wylacznie polemike z LFNowym mp3 i ich stanowiskiem, ot takie odrzucenie pileczki. Nie napisal co dokladnie uwaza kazdy ludzik ktory LFN wczesniej opuscil, i czym kazdy taki ludzik sie kierowal uzywajac metagamingu do odzyskiwania gratow czy nawet proby kradziezy tytana (to wiem TYLKO z relacji LFN, bo nikt nie dementowal tego z drugiej strony ani nie probowal tego wyjasnic).
Moze zatem sie otworzycie na swiat exLFNi, ktorzy teraz wesola gromadka zamieszkuja IDEĘ i VIDE.

Faktycznie uwazacie tak jak Xeo (nie bede cytowac jedynego akapitu jego wypowiedzi gdzie faktycznie bylo cos "samodzielnego" a nie RE:) ze wszystkiemu winny jest Ozzy? Dlatego opusciliscie corpa bo cytujac "moj kandydat przegral wybory" ? W czym dokladnie on zawinil?
Zbywacie nas, czytelnikow żądnych sensacji smiesznymi powodami. ;p

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Kira Korpii w Maj 15, 2011, 09:28:16 ---belkot

--- Koniec cytatu ---

Wilk:
Kira dobrze gada. Ja tam trochę wiem, trochę usłyszałem, ale dobrze byłoby też usłyszeć co inni exLFN mają do powiedzenia. Chciałbym też usłyszeć wersję obecnego LFN. Jeżeli ktoś uważa, że wiem i wierzę w bzdury to niech mnie oświeci. Milczenie tylko upewnia mnie w przekonaniu, że tego co Ozzy zrobił najnormalniej nie da się przedstawić w dobrym świetle.

Nitefish:
@Skeer - no mi chodziło o to, że "nie lubimy się" dla zabawy raczej :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej