Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (48/66) > >>

HammerSnake:
Ale w sumie z czego mają się tłumaczyć, bo nie rozumiem?

Wyszli to wyszli. Widać ewidentnie, że coś się wam nie układało i były zgrzyty. Spakowali w końcu walizki i poszli sobie, a ludzie którzy w gruncie rzeczy byli w hibernacji, odeszli w ten czy inny sposób z tej korporacji i teraz nagle się obudzili z tekstami co się z tym lfnem stało jak dla mnie głosu nie maja i powinni zamilknąć. Było napierdalać w evke i mieć wpływ na rozwój korporacji, a nie teraz skrzeczeć.

Z czego mają się tłumaczyć i sypać głowę popiołem?
Nawet jeżeli nie latali na cta, bo coś tam, nie podobały im się takie czy siakie decyzje i chcieli farmić to w zasadzie z tego co rozumiem realizowali to co chcieli. Karteczka "mam wyjebane" i do przodu.
Flota dredów, lotnisk... szczerze mówiąc żenujące jak dla mnie, że sojusz z 0.0 dramatyzuje nad stratą kilkunastu bilionów?

Czy chodzi o tytana? W sumie i tak "who cares" ?.

akira akawa:
miał byś racje gdyby  Widget nie zapostował wcześniej , że przedstawi stanowisko LFN. A tak wyszedł na tchórza^^

Nitefish:
Może LFN po prostu nie chce podkręcać flejma dalej, bo co by nie napisali to wiadomo jak to się skończy :P

Deaell Portt:

--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Maj 15, 2011, 13:47:00 ---to nasze nie lubienie się jest jakąś pozostałością  z oligocenu . W c0ven ( nie wiem jak w bufu) nie ma już graczy , którzy by nawet pamiętali o co w ogóle poszło . Jeśli dobrze pamiętam to deall port był głownym haterem bufu , a ze sam był zjebem i od dawna nie gra to mozna to między ksiązki włozyć

--- Koniec cytatu ---
Do dzisiaj pamietam twoje pierdolenie i akcje jak byles na kleju albo tak najebany, ze nie wiedziales co sie z toba dzieje i co pierdolisz na tsie. Do legend przejda twoje floty jako fc :-), kiedy oglaszales targety bedac na innym gate niz reszta twojej floty na ktory sam go poslales. Pamietam rozmowe z Garonem na twoj temat i jego ciezkie westchnienie. Uwierz mi, ze te westchnienie mowilo wiecej niz 1000 slow.
Co do bufiakow i hejterstwa to nieprawda. W samym PBN bylo duzo graczy starych graczy, ktorzy mieli zaszlosci z bufiakami co sie rzutowalo na postowanie na centrali. Przypomnij sobie post po pijaku bennego chociazby :-). No i chociazby moment, kiedy bufu chcialo dolanczyc do c0ven i pbn po glosowaniu powiedzial przez usta kagena "over my dead body" .  A, ze ja najwiecej tu postowalem to tez bylem postrzegany jako najwiekszy wrog bufu  >:D . Ironiczne tez postrzegam fuzje bufu+pbn do cartel czy jak to tam sie zwie. No, ale starzy gracze juz nie graja w PBN, albo wcale wiec jest to mozliwe.

PS. Co do reszty tej telenoweli to nawet nie chce mi sie poruszac tego tematu i generalnie mi on tito
PS2. Do chlopakow/dziewczyn z PBN : Nadal mam was w dupie.

Gregorius:
I nadal pozostaniesz trollem na centrali  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej