Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (34/66) > >>

Yurioni:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 12, 2011, 09:35:33 ---Z mojego punktu widzenia taki człowiek w organizacji to "damage waiting to happen" - będzie głupio wdupiał zaśmiecając killboard, nie będzie miał żadnej wartości w gangu i w końcu - co najgorsze - będzie żywym chodzącym dowodem że tak można i nic złego za to nie grozi.

Tak można postępować w jakiejś lol-korporacji rentierskiej, ale nie w aliansie trzymającym sova, który jeszcze pisze o sobie "alians PvP".

Zdaje się że Czaczaros - o którym tu wcześniej ktoś pisał, że FC-ował (!) - był takim typem w BUFU. Jego największym osiągnięciem było wkurwienie do imentu na ogól przyjaznego ludziom i wyluzowanego Nipilda, bo n00bił jak ostatnia lama.

Ale cóż, wszystko sprowadza się do standardów jakie się ustanawia. Oczywiście - "wysoki standard" nie oznacza wywalania ludzi za błędy, bo oni po prostu nie przechodzą rekrutacji. A jeśli przyjmuje się kogoś "obiecującego", kto na początku daje dupy, to się mu pomaga i tłumaczy, ale tylko wtedy gdy przynosi to efekty. Jeśli nie - dzień/tydzień na spakowanie gratów i bye.

--- Koniec cytatu ---
Sokole rozumiem Towj punkt iwdzenia i sie z nim zgadzam, ale nie kumam czemu sie przejmujesz takimi ludzmi w LFN, u nich trzmaja poziom, a dla nas jest to kupa smiechu i tak nalezy do tego podejsc :D

SokoleOko:
Nie wiem dlaczego uznałeś, że się przejąłem :)

Yurioni:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 12, 2011, 10:03:15 ---Nie wiem dlaczego uznałeś, że się przejąłem :)

--- Koniec cytatu ---
tak jakos zabrzmiales jak bys chcial naprawic swiat i pozbawic go jednostek godnych nagrody Darwina :D a tym samym ubawu po pachy :D

Gregorius:
Najbardziej mnie właśnie bawi reakcja sokoła.. luuuulz!
Paaaanie Sokole, raz, że ten corp jest zuupełnie inny niż był jeszcze rok temu. Dwa - że ty jesteś setki, tysiące AU od nich a się pieklisz, jakby to była twoja korporacja ;) Chyba, że znów chciałeś zwrócić na siebie uwagę w tym popularnym temacie  >:D
Zwyzywanie człowieka za remix w mp3, której zapewne całej nie słyszałeś - szczerze ? Odstaw lepiej tę grę, bo niebawem będziesz gromy sypać na "niewiernych", oh Pr0God!  ;) ;)

Akira doskonale opisał garnka i to, jak go odbieramy ^_^.

Edit : argh 2 posty w międzyczasie -> i tak Sokole - wyraźnie widać, jakbyś się tym mocno przejął. Agresja w słowach = Emocje. Chyba, że szybciutko wyedytujesz, to śladu nie będzie  :P :P :P

KusKus:
Papug robimy transfer Garnka do BUFU za krate piwa  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej