Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (35/66) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Gregorius w Maj 12, 2011, 10:06:51 ---Chyba, że szybciutko wyedytujesz, to śladu nie będzie  :P :P :P

--- Koniec cytatu ---

Nie mam w zwyczaju.

IMHO - teksty tego pacjenta są jednoznaczne i nie trzeba mieć doktoratu z psychologii, żeby go ocenić. Proponuję EoT.

Gregorius:

--- Cytat: KusKus w Maj 12, 2011, 10:09:31 ---Papug robimy transfer Garnka do BUFU za krate piwa  >:D

--- Koniec cytatu ---

OKEJ!!! To kiedy wymiana ? :> :>

Nitefish:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 12, 2011, 09:35:33 ---Zdaje się że Czaczaros - o którym tu wcześniej ktoś pisał, że FC-ował (!) - był takim typem w BUFU. Jego największym osiągnięciem było wkurwienie do imentu na ogól przyjaznego ludziom i wyluzowanego Nipilda, bo n00bił jak ostatnia lama.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co pamiętam to nie tyle chodziło o lamienie ale o to, że jak zlamił n-ty raz w identyczny sposób, gdzie wszyscy mu tłumaczyli jak chłop krowie na rowie to jeszcze się oburzył i zaczął ostro pyskować. Tym bardziej, że była to osoba Nipilda.
W sumie przy jego sposobie bycia dziwne, że tak długo siedział u nas.

@Papug - może jakaś zniżka, przecież daliśmy Wam Czaczaroska, który teraz fcuje nawet. Co myślisz?

KusKus:

--- Cytat: Gregorius w Maj 12, 2011, 10:17:32 ---
OKEJ!!! To kiedy wymiana ? :> :>

--- Koniec cytatu ---

Myslalem ze go bardziej lubicie :P

Gregorius:
Ja tylko zrobię wymianę garnka za piwo. Ponadto - w jakiejś knajpie nieopodal, żeby Kusy mógł ściągnąć resztę :D

A ja już idę szykować ładny garnek (mam taki fajny, z emalią w kwiatki)  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej