Śmietnisko > Oferty Pracy

Praca dla ochrony in world

<< < (5/13) > >>

Talisha:
@Nitefish

hehehe

@Dark Flonoe

Masz rację, ale zawsze silniejszy jak zechce to nakopie słabszemu, takie prawo jungli ;D lol
Problem w tym, ja słabszy nakopie silniejszemu.
Na razie, przez jakiś czas jestem przy zbieraniu bezbronna. Zbieram do puszki i lecę po to transportowcem. Oszczędzam czas a zamiast powiększaczy cargo w slotach mogę mieć miner upgrade, a zamiast obrony mam 2 lasery i idzie szubki jak na w sumie 10 godzin grania at all! ;p
Tak czy inaczej, jeden strzał w puszkę i puff! 27.500 m3 surowca (w najgorszym wypadku idzie w pył). Zwykle ładuję tylko 9.000 na 2 kursy żeby nie ryzykować ale mimo wszystko strata jest duża.
Czyli byle dupek z byle działkiem laserowym niszczy mi moją pracę.
Zanim dorobię się hulka albo choć tego na "V" (Vexor? Vortex?;p) to parę dni nauki mnie czeka. Z resztą się nie spieszę. To nie wyścigi a ma mi sprawiać radość :P

@Khobba

Dzięki, skorzystam chętnie :D

Doom:

--- Cytuj ---@Khobba

Dzięki, skorzystam chętnie
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

Lt Rook:
http://tinyurl.com/3dz2bte

:P

Talisha:
@ltrook

O.o!
Dzięki! To faktycznie przydatne. Link bardzo mi pomógł.

+

Starakopara:

--- Cytat: Khobba w Maj 05, 2011, 11:37:34 ---W momencie, kiedy doskillujesz oraz zarobisz na hulka z porządnym tankiem (frakcja, oficer itp.), zapraszamy na kopanie świetnych rud w lowsecu. Korporacja VU-DU chętnie udzieli pełnego wsparcia i ochrony w tych niebezpiecznych terenach za drobną opłatą.

Z poważaniem,

Khobba
Oficer ds. Ochrony Operacji Wydobywczych
V O O D O O
Aegis Cartel

--- Koniec cytatu ---

ingame piractwo jak najbardziej, ale podpuszczanie biednego górnika na forum,??  :P :P :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej