Śmietnisko > Oferty Pracy

Praca dla ochrony in world

<< < (6/13) > >>

Talisha:
Oups.... :D
Nie ładnie ;p
Ale dałam się nabrać ;p Fajny patent. Dodaje smaczku grze. (pewnie bym tak nie mówiła gdybym siedziała z tą "ochroną" i słyszała pytania: "I jak tam idzie? Masz już pełne cargo?", "Dawaj dawaj bo się ściemnia a do bazy daleko".... A potem....)

lol

Lt Rook:

--- Cytat: Talisha w Maj 05, 2011, 12:53:05 ---Oups.... :D
Nie ładnie ;p
Ale dałam się nabrać ;p Fajny patent. Dodaje smaczku grze. (pewnie bym tak nie mówiła gdybym siedziała z tą "ochroną" i słyszała pytania: "I jak tam idzie? Masz już pełne cargo?", "Dawaj dawaj bo się ściemnia a do bazy daleko".... A potem....)

--- Koniec cytatu ---

;D
raczej wyglądało by to tak że Pan "Oficer ds. Ochrony Operacji Wydobywczych" naprawde by Ciebie ochraniał, od momentu przechwycenia do momentu zapłaty odpowiedniego haraczu o wartosci połowy(?) statku+fit?  ;D

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Maj 05, 2011, 12:02:43 ---Dark zazwyczaj canflipuje dramielem więc nie będzie trudno go odpędzić :D

--- Koniec cytatu ---

oj zdziwilbys sie :]

Anyway Taisha dobrym pomyslem jest tez kopanie zamiast z ochrona to z kims w industrialu - ty wywalasz do puszki a on chowa do cargo :)

Xarthias:
W Voodoo są gentelmani, na pewno udzieliliby rabatu dla białogłowy ;P

Talisha:
LOL

Wesoło tu u was.

Dark, to też jest pomysł. Jacyś chętni nie piraci? ;p

Dzięki za tak rabat :D

Ale ja dopiero zaczynam, co nie znaczy, że się w końcu nie dorobię ;p
Nie wiem, czy na miejscu takiego pirata chciałabym do końca życia (w grze) oglądać się za siebie w obawie czy mnie tam nie ma..... ;p hehehehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej