Śmietnisko > Oferty Pracy
Praca dla ochrony in world
Nitefish:
Wow, co za kobieta... to faktycznie chyba jedno z najciekawszych ogłoszeń od .... baaardzo dawna. Jak zaczynałem grę to 800k było niezła kaską, pamiętam jak na battlecruisera oszczędzałem :D
Khobba:
W momencie, kiedy doskillujesz oraz zarobisz na hulka z porządnym tankiem (frakcja, oficer itp.), zapraszamy na kopanie świetnych rud w lowsecu. Korporacja VU-DU chętnie udzieli pełnego wsparcia i ochrony w tych niebezpiecznych terenach za drobną opłatą.
Z poważaniem,
Khobba
Oficer ds. Ochrony Operacji Wydobywczych
V O O D O O
Aegis Cartel
sc0rp:
@Talisha
Przyblize Ci sposob myslenia canflipera. Podbierajac Ci puche dokladnie wie co robi. Jesli zdecydowal sie ja Ci zabrac to jesli nie masz asa w rekawie w postaci np. floty zadokowanej lub w systemie obok to nie warto go atakowac. Nawet w przypadku jesli wydaje ci sie ze masz przewage czy to przez shipy czy to przez ilosc ludzi - jesli canfliper widzial Ciebie i Twoja ochrone to albo zostaniesz spalona wraz ze swoja ochrona albo canfliper ucieknie i wroci w shipie ktorym was spali jak nie zwiejecie.
Nitefish:
@Talisha - Dark zazwyczaj canflipuje dramielem więc nie będzie trudno go odpędzić :D
Goomich:
--- Cytat: Doom w Maj 05, 2011, 10:26:59 ---Nie wiem z kim rozmawiałaś, ale nie był to na pewno autoryzowany przedstawiciel UA. Nick tej osoby po prosze na priv zostanie ustawiona dupą do wiatru >:(.
UA to korporacja szkoeleniowa jest. Tak długo jak nie interesue Cie jedynie działalność sprzeczna z regulaminem zostaniesz przyjęta, przeszkolona, a po dwóch miesiącach dostaniesz kopa w dupe (wccześniej medalik pełniacy role dyplomu)
--- Koniec cytatu ---
fyp
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej