Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje

<< < (32/38) > >>

Isengrim:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 25, 2012, 08:54:35 ---Najsmieszniejsze jest to, ze po tego typu akcji obie strony konfliktu najczesciej obrazaja sie na... centrale, ze "to takie kiepskie forum i w ogole, same trolle, nic sie nie da napisac bo zaraz sie czepiaja" itd itp  ;D

--- Koniec cytatu ---

I nie zapominal o c0venie, to przez c0ven polskie community jest tak podzielone i wewnetrznie sklocone. ;)

hidden Q:

--- Cytat: Crux w Styczeń 25, 2012, 11:20:10 ---Brawo Hidden miszczu intrygi wykiwałeś wszystkich. Udało Ci się odsłonić moje prawdziwe "JA"- jestem gejem i cały czas się w Tobie podkochiwałem. Nie mogę przeboleć, że nie ma Cię już w BSI... robiłem sobie niepotrzebnie nadzieje. A mogło być Nam tak dobrze :P Poza tym jak wszyscy wiedzą jesteś doskonałym materiałem na ceo i fc. Teraz to chyba BSI się rozpadnie, a chłopaki zdumieni Twoimi oszałamiającymi sukcesami na kolanach prosić będą o możliwość uczestnictwa w Twoich projektach.
A tak w ogóle co to znaczy "NEO in da head"?

--- Koniec cytatu ---

HeHeHe loled !

Isengrim:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 25, 2012, 10:19:53 ---Wielkie YO dla wszystkich ziomali, kiedy wbijacie do nas do Stain na jakis melanzyk, nie wal w chuja wariat przeciez bylismy umowieni YO

--- Koniec cytatu ---

CAAAAT !!!

Znowu przez Ciebie poryczalem sie ze smiechu. ;D

Nitefish:
@HiddenQ - od czasu kiedy powstaliście to Wasz korp urósł o 40%, czyli z 3 do 5 osób. W sumie sądziłem, że coś na poważnie organizujesz bo plany były na skalę galaktyczną a jakoś rzeczywistość dupy nie urywa (poza PR bo ten jest świetny).

Isengrim:
Dobra, nie klocic sie tam.

BSI, nasz znajomy xBOPOHx znalazl sobie przyjaciol, ktorych wrzuca za pomoca hotdropujacego alta:

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12234013

:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej