Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
Nitefish:
Dawno już żadnych fajnych punkcików karnych nie było, żeby chociaż po jednym na święta a tu nic... :(
hidden Q:
HA HA HA HA HA :D
Troll się udał widzę :) nie którzy kumają a nie którzy nie
Crux nie skumał i ukazał wszystkie swe prawdziwe JA :) szkoda bo myślałem, że jesteś rasowym trollem, a tu jednak NEO in da head ! :D
pozdro dla kumatych
o/
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: hidden Q w Styczeń 25, 2012, 10:16:15 ---nie którzy kumają a nie którzy nie
pozdro dla kumatych
--- Koniec cytatu ---
Wielkie YO dla wszystkich ziomali, kiedy wbijacie do nas do Stain na jakis melanzyk, nie wal w chuja wariat przeciez bylismy umowieni YO
hidden Q:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 25, 2012, 10:19:53 ---Wielkie YO dla wszystkich ziomali, kiedy wbijacie do nas do Stain na jakis melanzyk, nie wal w chuja wariat przeciez bylismy umowieni YO
--- Koniec cytatu ---
już jutro będę u siebie to się lognę w końcu... Panie kasę trzeba robić żeby było za co grać :D
Chociaż nie wiem czy jest po co grać jak tak zajebiście można się bawić "inaczej" :D :D :D
Crux:
Brawo Hidden miszczu intrygi wykiwałeś wszystkich. Udało Ci się odsłonić moje prawdziwe "JA"- jestem gejem i cały czas się w Tobie podkochiwałem. Nie mogę przeboleć, że nie ma Cię już w BSI... robiłem sobie niepotrzebnie nadzieje. A mogło być Nam tak dobrze :P Poza tym jak wszyscy wiedzą jesteś doskonałym materiałem na ceo i fc. Teraz to chyba BSI się rozpadnie, a chłopaki zdumieni Twoimi oszałamiającymi sukcesami na kolanach prosić będą o możliwość uczestnictwa w Twoich projektach.
A tak w ogóle co to znaczy "NEO in da head"?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej