Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[.BSI.] Black Souls Industries - pytania i dyskusje
Pabllo:
Raczej strzela do jednych i drugich :)
hidden Q:
--- Cytat: Isengrim w Styczeń 25, 2012, 16:53:03 ---Dobra, nie klocic sie tam.
--- Koniec cytatu ---
przecież tu się nikt nie kłóci, ogranijta się
--- Cytat: Nitefish w Styczeń 25, 2012, 11:49:57 ---@HiddenQ - od czasu kiedy powstaliście to Wasz korp urósł o 40%, czyli z 3 do 5 osób. W sumie sądziłem, że coś na poważnie organizujesz bo plany były na skalę galaktyczną a jakoś rzeczywistość dupy nie urywa (poza PR bo ten jest świetny).
--- Koniec cytatu ---
a kto Ci powiedział, że będę miał więcej niż 5 osób w korpie?:) ja stawiam na jakość. Po za tym budowa korpa zajmuje czasu sporo a ja ostatnio nie mam go za wiele. Na razie szykejemy zaplecze techniczne, www, kb, voice itp.
okej wystarczy podbijania topicu BSI, liczę teraz na rewanż :)
o/
Isengrim:
--- Cytat: Pabllo w Styczeń 25, 2012, 21:28:26 ---Raczej strzela do jednych i drugich :)
--- Koniec cytatu ---
Te carriery wskoczyly na cyno z jego (a w kazdym razie jego corpa) Rapiera, wiec nie sadze. :)
Nitefish:
--- Cytat: hidden Q w Styczeń 26, 2012, 04:14:53 ---a kto Ci powiedział, że będę miał więcej niż 5 osób w korpie?:) ja stawiam na jakość. Po za tym budowa korpa zajmuje czasu sporo a ja ostatnio nie mam go za wiele. Na razie szykejemy zaplecze techniczne, www, kb, voice itp.
--- Koniec cytatu ---
Zmierzam do tego, że co za różnica bycie w osobnym korpie, skoro i tak latacie ze swoimi byłymi kamratami i macie praktycznie wspólny killboard.
Phunas:
jak się nam znudzi to idąc śladami niektórych matarskich korpów wardeck'niemy BSI, internal drama dobra drama.
Crux do odstrzału!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej