Śmietnisko > Off Topic
Gra o tron
HammerSnake:
Ja mam takie pytanie niestety dopiero teraz dorwałem się do książki i uderzyła mnie wierność serialu do tekstu. Czy tak jest ciągle- nic nie pominęli w serialu (tylko lekko zmienili szczegóły) czy tylko na początku?
Oglądać czy czytać pierwszy tom ? Jak już parę odcinków widziałem?
Doom:
Grupa lokalnych maniaków Martina w Olsztynie pluje na serial za tą jego "zgodność" jak tylko może już od pierwszego odcinka, podobnie na aktorów dobranych do postaci :P
lastverb:
Serial jest raczej bardziej "przekoloryzowany" niz "zgodny". Zgodny jest tylko w zalozeniach ogolnych a temat przekoloryzowania bardzo dobrze widac np. kiedy karzel "dociera" do Eyrie. Jak dla mnie aktorzy sa dobrani idealnie, to serial po prostu strasznie spłaszcza charaktery.
Doom:
Aktualnie w rankingu jako top zbrodnia jest chyba pójście po bandzie w scenie z rycerzem kwiatów i królewskim bratem ;) ;D
Mac Dercad:
--- Cytat: Kane McCallan w Maj 06, 2011, 20:29:36 ---Jak dlamnie, jakos nie traci lotow Vic, czekam na nastepno aby sie dowiedziec kto ogral krolowa. Mloda krolowa ? Krasnal z eunuchem ? Czy poprostu nie docenila glowengo wrobla :D
--- Koniec cytatu ---
Królowa ograła się sama. Kiedy zabrakło tatusia i braciszków, coby za rączkę prowadzili i sprzątali jej bałagan, okazało się kim naprawdę jest - małą, głupią i rozpieszczoną dziewczynką.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej