Śmietnisko > Off Topic

Gra o tron

<< < (11/17) > >>

Raina Nives:

--- Cytat: MasaHuku w Maj 05, 2011, 17:37:14 ---Tak na marginesie, zna ktoś tytuły całej serii ?? Bo jestem na ukończeniu pierwszego tomu a chciałbym się od razu zabrać za kolejny :)

--- Koniec cytatu ---

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pie%C5%9B%C5%84_Lodu_i_Ognia

Doom:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 05, 2011, 16:55:19 ---Znalazlem na stronie autora

NEXT APPEARANCE:

June 16-19, 2011
Miêdzynarodowy Festiwal
Fantastyki,
Nidzica, Poland

--- Koniec cytatu ---
I z tej okazji pewnie tylko tego roczny festiwal kosztuje chorą jak dla mnie kase, a na rożne konwenty juz jeździłem

Stary Pierdola:

--- Cytat: Vic Brunner w Kwiecień 25, 2011, 15:40:49 ---Niestety cykl Gry o Tron mam wrażenie przeistoczy się w tasiemiec rodem cyklu "Koła Czasu" R. Jordana. Czwarty tom, w którym zresztą mocno Martin loty obniżył, wyraźnie to zapowiada :/
Pierwszy odcinek obejrzałem z zainteresowaniem. Czekam na drugi (aż się pojawi na torrentach)

--- Koniec cytatu ---

Nie , nie i trzeci raz nie . Czwarty tom jest najlepszym z całej dotychczasowej serii , trzeba czytać z uwagą i dać się ponieść fantazji kolego.

amra:
Jak dlamnie, jakos nie traci lotow Vic, czekam na nastepno aby sie dowiedziec kto ogral krolowa. Mloda krolowa ? Krasnal z eunuchem ? Czy poprostu nie docenila glowengo wrobla :D

Stary Pierdola:

--- Cytat: Kane McCallan w Maj 06, 2011, 20:29:36 ---Jak dlamnie, jakos nie traci lotow Vic, czekam na nastepno aby sie dowiedziec kto ogral krolowa. Mloda krolowa ? Krasnal z eunuchem ? Czy poprostu nie docenila glowengo wrobla :D

--- Koniec cytatu ---

Ja myślę , ze proroctwo się spełni w osobie Daenerys Targaryen. Ale poza autorem to kto może wiedzieć. Mnie interesuje czy Alchemik i Jaqen H'ghar to ta sama osoba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej