Śmietnisko > Off Topic

Proste Gotowanie

<< < (14/42) > >>

Doom:
W Olsztynie takie coś można nabyc tylko na 3 sposoby:
- sklepy ze "zdrową" żywnością
- na prawie kazdym olsztyńskim rynku jest ktoś kto sprzedaje tylko ziarno masci wszelkiej - zboża, kasze itp na wagę, a do tego rużne inne sypkie rzeczy typu maka, strączkowce itp
- różne delikatesy (ale raz że cena taka że jak na browary przeliczysz to pewnie pujdziesz za to pic, dwa nie zawsze i nie w kazdym jest)

EDIT
chyba jeszcze w supermarketach na pólkach w okolicy bakali / kasz / itp może sie trafić

Xarthias:
Supermarkety czy inne Bomi albo Almy. U mnie w Carrecośtam bez problemu, leży w jednej kupie z nasionami słonecznika, dyni i tym podobnym badziewiem.

Goomich:

--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 03, 2011, 14:36:04 ---Supermarkety czy inne Bomi albo Almy. U mnie w Carrecośtam

--- Koniec cytatu ---

Carefur - futra z carebearów. Ostatnio mają dużo taniego towaru. :D

HammerSnake:

--- Cytat: Gregorius w Kwiecień 27, 2011, 09:43:57 ---No to zapodaję kolejny przepis z serii "Parrot's Kitchen"  >:D
'WIEPRZOZWIERZ Z MAKARONEM NI-KUNNI'

--- Koniec cytatu ---
Aaa Ugotowałem to dzisiaj i zapomniałem się pochawlić  :P . Wszystkim bardzo smakowała zarówno pekińska i wieprzozwierz.  Z zaciekawieniem spoglądali na buteleczkę matarskiej mocno nadszarpniętej stojącej obok patelni. 8)

Gregorius:
Mueheh cieszę się bardzo, że smakowało ^_^.
A matarskie specjały trzeba wykorzystywać przy gotowaniu, bo inaczej to nie ma frajdy ^.^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej