Śmietnisko > Off Topic

Proste Gotowanie

<< < (12/42) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 28, 2011, 13:35:50 ---Właśnie sobie odpowiedziałes dlaczego w biedronce nie ma kolejek (przynajmniej Twojej, bo jak to przeczytałem to się zacząlem zastanawiać czy w warszawie nie działa ina sieć. W olsztynie kolejka opd kasy do przeciwległej sciany i tylko jedna kasa czyna to standard). Nie wiem jak to działa w warszawie ale u nas w godzinach ogolnie uważanych za popoludniowe jak ktoś przy kasie wyciągnie kartę płatniczą to patrzac na ludzi za nim mozna by przysiąc że sie lincz szykuje - powód? transakcja trwa kilka minut mielenia karty przez urzadzenie...

--- Koniec cytatu ---

w wawie, a przynajmniej w Biedronce na moim osiedlu cash only

Ranshe:
W XXI wieku nosić ze sobą gotówkę, jak jacyś barbarzyńcy...

edit:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 28, 2011, 13:35:50 ---transakcja trwa kilka minut mielenia karty przez urzadzenie...

--- Koniec cytatu ---

No, bo przecież pani basia z zaplecza musi zwolnić linię telefoniczną, a potem przez modem to się musi przelać, potwierdzić...

Khobba:

--- Cytat: Ranshe w Kwiecień 28, 2011, 15:54:17 ---W XXI wieku nosić ze sobą gotówkę, jak jacyś barbarzyńcy...

--- Koniec cytatu ---

dlatego ja (i nawet ostatnio sporo moich znajomych) kupuję w innym dyskoncie z nazwą na "l" ;) Do sklepów, gdzie nie da się płacić karta po prostu nie chodzę.

(tak, wiem, że w cenach sklepów, gdzie płaci się kartą zawarta jest prowizja polcardu tudzież innego operatora)

Gregorius:
Ej walcie się szpanerzy!! :D Ja tam i tak mając kartę wolę wypłacić z bankomatu papierek i iść z nim do sklepu ;P

A i w Lidlu Budweisery po 2,49zl w butli 0.5 ^_^

Ranshe:
Proszę państwa, oto prawdziwy barbarzyńca - nie dość że papierowe banknoty na które tyle drzew ścięto, to jeszcze budweiser i pistacje.

;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej