Śmietnisko > Off Topic

Proste Gotowanie

<< < (11/42) > >>

ManganMan:
Greg, mógłbyś od moich ziomków Jin-Mei wykołować coś dobrego? Jak nie to spoko luz :)

Dormio:

--- Cytat: Starakopara w Kwiecień 27, 2011, 20:42:03 ---(...) wystarczy polędwicą z rzeczonego wołostwora zastąpić wieprzozwierzową (...)

--- Koniec cytatu ---
Jeśli do tej pory nie korzystałeś z Biedronki to polecam. Made by Sokołów, a cena wciąż jak dla studenta. No chyba, że to wciąż dla Ciebie zbyt drogo (ale wówczas to oznacza, że żyjesz poniżej tzw. minimum socjalnego i powinieneś się ubiegać o pomoc socjalną w dowolnej akceptowalnej przez Ciebie formie - i.e. stypendium naukowe), aczkolwiek ja jestem zawsze mile zaskoczony jak robię w czerw..znaczy się bierdonce zakupy. Jedyne czego nie lubię, to faktu, że tam tylko gotówka obowiązuje (normalnie jak w pralni, kasy oczywiście, nie żeby bo bieliznę to żonie każę... znaczy się proszę o upranie). Poza tym jakość ok, ceny jeszcze bardziej ok, tłumów brak (chyba się wstydzą), a i gospodarkę PL się ma poczucie, że się wspiera (większość firm to PL kapitał). Oczywiście koniecznie trzeba czytać metki i wybierać produkty znanych firm.

Gregorius:

--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 27, 2011, 21:46:21 ---Greg, mógłbyś od moich ziomków Jin-Mei wykołować coś dobrego? Jak nie to spoko luz :)

--- Koniec cytatu ---

Da się zrobić ;))
Give me some time  :D

Starakopara:

--- Cytat: Dormio w Kwiecień 28, 2011, 01:17:52 ---Jeśli do tej pory nie korzystałeś z Biedronki to polecam. Made by Sokołów, a cena wciąż jak dla studenta. No chyba, że to wciąż dla Ciebie zbyt drogo (ale wówczas to oznacza, że żyjesz poniżej tzw. minimum socjalnego i powinieneś się ubiegać o pomoc socjalną w dowolnej akceptowalnej przez Ciebie formie - i.e. stypendium naukowe), aczkolwiek ja jestem zawsze mile zaskoczony jak robię w czerw..znaczy się bierdonce zakupy. Jedyne czego nie lubię, to faktu, że tam tylko gotówka obowiązuje (normalnie jak w pralni, kasy oczywiście, nie żeby bo bieliznę to żonie każę... znaczy się proszę o upranie). Poza tym jakość ok, ceny jeszcze bardziej ok, tłumów brak (chyba się wstydzą), a i gospodarkę PL się ma poczucie, że się wspiera (większość firm to PL kapitał). Oczywiście koniecznie trzeba czytać metki i wybierać produkty znanych firm.

--- Koniec cytatu ---

Dormio, korzystam z Biedronki, ba, nawet mięcho tam kupuję. Nie jestem studentem, pracuję i jakoś-tam zarabiam. Co nie zmienia faktu, że wołowina jest sporo droższa od nieżywej świni :P
do pomocy społecznej to się zgłoszę jak mi na GTC nie starczy :P :P :P

Doom:

--- Cytuj ---Jedyne czego nie lubię, to faktu, że tam tylko gotówka obowiązuje
--- Koniec cytatu ---
Właśnie sobie odpowiedziałes dlaczego w biedronce nie ma kolejek (przynajmniej Twojej, bo jak to przeczytałem to się zacząlem zastanawiać czy w warszawie nie działa ina sieć. W olsztynie kolejka opd kasy do przeciwległej sciany i tylko jedna kasa czyna to standard). Nie wiem jak to działa w warszawie ale u nas w godzinach ogolnie uważanych za popoludniowe jak ktoś przy kasie wyciągnie kartę płatniczą to patrzac na ludzi za nim mozna by przysiąc że sie lincz szykuje - powód? transakcja trwa kilka minut mielenia karty przez urzadzenie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej