Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (42/69) > >>

Khobba:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Kwiecień 18, 2011, 09:46:28 ---Spoko, każdy ma swój mózg i oceni to sobie jak chce, po prostu nie lubię zbytecznego brandzlowania się nad czymś. A co do samego zlotu, to nie umniejszam że było fajnie po względem poznania ludzi z Centrali.

--- Koniec cytatu ---
Widget, sęk w tym, że nikt się nie brandzluje nad merytoryczną stroną spotkania. Wszyscy piszą, że fajnie było napić się browara i tyle. Naprawdę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że wszystkie Twoje wypowiedzi tutaj to zwykłe trollowanie.

sc0rp:
@Widget ty lepiej napisz jakis artykul o eve to ci lepiej wychodzi niz trolowanie.

Jest jakas fota grupowa? Jak tak to ktos kto tam najmniej pil moze podpisze nickami osoby bo tak to sie jakos anonimowo oglada.

PS Ja niestety nie moglem byc i tak zazdroszcze tym co byli :P bo zlot zawsze sa fajne szczegolnie jak ten "wielki spocony murzyn" okazuje sie nerdem, albo na odwrot - bo przy pierwszym spotkaniu kazdy kogos sobie jakos wyobraza i czasami jest zonk ;)

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Khobba w Kwiecień 18, 2011, 10:05:50 ---Widget, sęk w tym, że nikt się nie brandzluje nad merytoryczną stroną spotkania. Wszyscy piszą, że fajnie było napić się browara i tyle. Naprawdę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że wszystkie Twoje wypowiedzi tutaj to zwykłe trollowanie.

--- Koniec cytatu ---

No może faktycznie jestem przewrażliwiony. Po prostu mam wrażenie, że CCP miało przyjechać po coś więcej, tak wywnioskowałem z mejla który do mnie dotarł, a skończyło się tylko na piciu browara :D.

A teraz troll #2, jak długo Polish community będzie się kochać, i kiedy będzie nowy fight na Centrali? :D

@Dark Flonoe: Problem jest natury takiej, że zacząłem grać w WoTa i mnie trochę wciągnęło. Dlatego przegapiłem temat fanfestu, a poza nim to nie ma za dużej ilości tematów o której można pisać. A z polityką jestem na bakier bo mnie nie interesuje ostatnio.

Doom:

--- Cytuj ---PS Ja niestety nie moglem byc i tak zazdroszcze tym co byli  bo zlot zawsze sa fajne szczegolnie jak ten "wielki spocony murzyn" okazuje sie nerdem, albo na odwrot - bo przy pierwszym spotkaniu kazdy kogos sobie jakos wyobraza i czasami jest zonk
--- Koniec cytatu ---
I dlatego naprawde chcialbym zobaczyć spotkanie Sokolego Oka i Mony :D

Foty grupowe były, jak sie pojawi myślę ze wspólnymi siłami poidentyfikujemy ludzi, ale musimy poczekać aż Syntion i przedstawiciel CVA wrzucą swoje foty na forum

[admin]Widget - jako admin odbieram Ci prawo dalszego wypowiadania się w temacie pozlotowych relacji w duchu jakim robiłeś to do tej pory, reszta ma nieodpowiadać na to co juz zostało napisane.[/admin]

Mój rozejm z centralowiczami jak widzę właśnie się skończył...

Khobba:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 18, 2011, 10:09:44 ---@Widget ty lepiej napisz jakis artykul o eve to ci lepiej wychodzi niz trolowanie.

Jest jakas fota grupowa? Jak tak to ktos kto tam najmniej pil moze podpisze nickami osoby bo tak to sie jakos anonimowo oglada.

PS Ja niestety nie moglem byc i tak zazdroszcze tym co byli :P bo zlot zawsze sa fajne szczegolnie jak ten "wielki spocony murzyn" okazuje sie nerdem, albo na odwrot - bo przy pierwszym spotkaniu kazdy kogos sobie jakos wyobraza i czasami jest zonk ;)

--- Koniec cytatu ---
chciałem podpisać zdjęcia Hastry w komentarzach, ale niestety nie mogłem się zarejestrować na jego blogu (albo jestem upośledzony i nie potrafię)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej