Informacje > Ogłoszenia

Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa

<< < (43/69) > >>

Doom:
podpisz je tutaj
numerek - podpis

Hast to mam nadzieje potem poprzenosi

[CBIRR] Soobocz:
Widget weź k.... nie troluj co?

Wstyd mi za Ciebie.

Wraith:
Ahoy
Rzecz cholernie warta powtórzenia.
Tylu gęb nie sposób pozdrowić za jednym razem zatem wielkie graty poślę ekipie, która wytrzymała do końca i wychyliła kielona w "Przekąskach i zakąskach"(Vu-du, triale z Bufu, CVA i Tomasz z PTF  - za pominięcie kogoś z góry przepraszam).

Dest imprezy był następujący: Paradox Cafe > kebab "Sahara" > Browarmia > Przekąski i Zakąski (tu CCP już nie było) > [a tu miał być burdel i dzi*ki ale Tomasz w końcu wycofał się z tego pomysłu  :) pozdrawiam]

CCP pod koniec imprezy powiedział wprost, że przyjechał do Polski z uwagi na rozmowy z największymi portalami gamingowymi o promocji EvE bezpośrednio w PL (spotkania mają się odbyć od dziś do świąt). To, że wyszedł "local funfest" to wypadek przy pracy (z pewnością dobry dla wszystkich stron). Gościu był zmęczony bo przyleciał w sobotę do PL a w niedziele (w dniu przeznaczonym na "turystykę") zorganizował sobie czas wolny na spotkanie z graczami - dzięki mu za to bo mogliśmy spotkać się tak liczną ekipą.

To kiedy powtórka w większym gronie?

PS. Widget, skończ pitolić bo tego czytać się nie da. Nie było Cię. Z gościem nie gadałeś. Jedyne co robisz to siara na forum (*sigh* nic się nie zmieniło). Wyłączcie go na 72h z tego działu bo tylko utrudni komunikacje "po".

CMHQ_Widget:
Przepraszam

janek666:
I tak te głupoty które wypisuje Widget nie zmienią faktu ze był to zajebisty zlot, wogóle go nie słuchajcie. Była kupa śmiechu i gadania o evce, były śliczne dziewczyny (naliczyłem ze 4, pozdrawiam wszystkie :), było piwo wóda i orzeszki, no po prostu wypas. A dla nieobecnych zostają tylko zdjęcia i nasze zamglone relacje :) Oby było więcej takich spotkań!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej