Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
Lt Rook:
Chyba czas prace zmienic ;D
Bladowicz:
Cos z Mando jednak jest. Mam 186 wzrostu a jak sobie robilem zdjecia z bylymi instruktorami UA, to chlopak mnie wzial pod pache.... WTF!!! Poczulem sie jak swieze mieso w wieziennym bloku. No a tak jak juz przeszlo to okazalo sie ze straszny Mando z UA to bardzo mily, ciagle smiejacy sie czlowiek. Pozdrawiam serdecznie. Milo bylo poznac.
Podobnie cala kadre UA.
Dowiedzialem sie ze Papug to moj sasiad. Podobnie jeszcze kilka osob. Nie jest to moze Deshroom o ktorym sie dowiedzialem ze mieszka doslownie blok obok (1 minuta drogi od drzwi mieszkania do drzwi mieszkania) ale jednak. Fajnie wiedziec. W ramach odzywania sie zapraszam wszystkich z okolic Ursynowa, a w sumie i dalej do Klubu Lokatora w bloku Alternatywy 4.
Chlopaki tutaj pisza jak bylo, a tak na serio, to sie wyrwali wczesnie. Do jakiejsc pierwszej zostalo szesc osob, wiec piec z nich pozdrawiam serdecznie i dziekuje za spotkanie, a szostej ide zrobic herbate.
P.s.
Ja piernicze. Align na piekna kobiete w 0.65s mimo ze poczatkowo byl do niej blokiem. XD
P.s.2
Czekam na zdjecia z koncowki. :) Oczywiscie podpisane kto jest kto. Jak nie bedziesz pewien, moge pomoc identyfikowac.
P.s.3
Ja tam nie bede nikogo palcami wytykac, ale czesc BUFU to sie ciagle wczesnie zmywa, chyba nas nie lubi. A jednak taka to sie nawet nie raczyla pozegnac. Ale coz.... takie zycie :)
Przybyl tutaj by zabic Sare Connor i wpieprzac pistacje. Sara Connor okazala sie postacia fikcyjna....
mpp:
1) jest rano
2) mam kaca
3) nie pamietam powrotu do domu
roam successful hahahahaha :D
mpp:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 18, 2011, 00:58:11 ---Właśnie dojechałem do domu i niestety jestem juz trzeźwy.
Zlot jaki wyszedł z tego spotkania był fajny, miny obsługi paradoksu jak ich poinformowaliśmy na wejściu ilu ma nas być jeszcze fajniejsze, a niezmienna reakcja ludzi którym sie przedstawiałem / mnie przedstawiano jeszcze przez dłuzszy czas powinna mi poprawiac humor >:D (papug żadną chemia sie nie po prawialem, ja juz tak mam po prostu :P ) Wyłamał sie tylko Heretyka ale witajac sie zemna miał ze soba 4 siepaczy obstawy to bezpiecznie się pewnie czół ;D
--- Koniec cytatu ---
nic dziwnego, ze cie nie klepło
aby położyć 150 kg terminatora to trzeba z beczke spirytusu :D
janek666:
Było zajebiście, ja czuje pewien niedosyt i czekam na następny zlot :) Z ciekawych rzeczy, CCP powiedział, że Polaków jest koło 4000 tys. a ruskich 30000 tys. a rozpracowywanie RMT przypomina mu walkę z kartelem narkotykowym :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej