Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
KusKus:
aśnaebaem
Gregorius:
Nie przesadzaj kusy ^_^.
Ja chciałbym wszystkim podziękować za tak liczne przybycie.
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że za tymi troll-face'ami na centrali kryją się fantastyczni ludzie w RL.
Naprawdę bardzo miło było mi was poznać, pogadać popić, pojajkować ^_^. Szkoda, że z CCP nie było dobrego dropu, ale nie można mieć wszystkiego.
I tak nieźle, morze piwa za frajer :P Niech żałują ci, którzy nie poszli później do browarmi. Choć ściek w kuflach, to zakąski pierwsza klasa.
Respekt dla Tomasza Kowalskiego ^_^.
No i teraz wiadomo, że ani bufu, ani nawet pbn to trolle tylko ingame i na centrali :P Swoje chopy.
Aaaa i widok Mando... omfg.. człowieku, odłóź te odżywki :P To źle ci robi.
Dzięki za fantastyczny wieczór. Trzeba to powtórzyć !!!!
[misiek mode on] (przez pierwszy tydzień, później wracamy do trollowania :P)
PS. A i sorki za małą ilość pistacji. Next time będzie cały wagon ^_^
Editka 2: omf, aleś mi fotę sieknął w kiepskim momencie Hastra ^^. Dzięki za dokumentację!!!
Doom:
Właśnie dojechałem do domu i niestety jestem juz trzeźwy.
Zlot jaki wyszedł z tego spotkania był fajny, miny obsługi paradoksu jak ich poinformowaliśmy na wejściu ilu ma nas być jeszcze fajniejsze, a niezmienna reakcja ludzi którym sie przedstawiałem / mnie przedstawiano jeszcze przez dłuzszy czas powinna mi poprawiac humor >:D (papug żadną chemia sie nie po prawialem, ja juz tak mam po prostu :P ) Wyłamał sie tylko Heretyka ale witajac sie zemna miał ze soba 4 siepaczy obstawy to bezpiecznie się pewnie czół ;D
Zgred:
Szkoda ze nie bylem.
Zdjęcia fajne. Koleś chyba ukradł dziadkowi pamiątkę wojenna :)
Teraz dobrze byłoby się dowiedzieć o czym tam Panowie gadaliście?
Doom:
Xeowar podsumowal rozmowy czesci oficjalnej. kto jeszcze o czym gadal z Orbisem prywatnie to musi sie chwalić sam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej