Informacje > Ogłoszenia
Wizyta CCP w Polsce (17.04.2011) Warszawa
Rashla:
tak wiem...pożegnałam się z częścią;P po prostu było was tyle że nieogarnęłam *kaja się* pozatym byłam już lekko wstawiona więc nie chodzi że kogoś nie lubię czy coś w ten deseń o.
Chciałam serdecznie podziękować za miły wieczór i zabawę^^ Za cudowny identyfikator od Egnosa;* (tak wiem 6 zl nie ogarnelam:D spoko przy najblizszej okazjii:D) Za przemiłą rozmowę przy skrzynkach z butelkami po piwie na zewnątrzxD Nie pamiętam z kim ale chyba z UAxD Ogólnie posiedziałabym dłużej gdyby nie fakt że dzisiaj idę z rana do roboty i muszę jako tako wyglądać etc. Pan z CCP był bardzo fajny i typowo nerdowsko słodki:D Buziaksy^^
CMHQ_Widget:
Czyli tak w skrócie, CCP wysłało byle kogo, bo nikt wolny nie był, przyjechał sprzedawca (widocznie sprzątaczki były akurat zajęte). Z tego co wiem oficjalności i konkretów nie było. A Polish community uradowane i przekupione kilkoma browarami nagle zaczęło je kochać. Tanio się sprzedaliście chłopaki, teraz jeszcze robicie z tego niezły fun na forum "bo CCP postawiło browara". A ja myślałem, że pojechaliście rozmawiać o przyszłości gry.
Nie wiem dlaczego, ale to spotkanie bardzo mi przypomina politykę PO lol xD
Azbuga:
raczej każdy kto chciał porozmawiać miał okazję... spotkanie nie tyle dotyczyło przyszłości gry ale pomocy jaką może dostać polskie comunity, co chyba jest w porządku? a że była przy tym dość fajna impreza to źle? zawsze się trafi jakaś wesz która będzie się czepiać mimo że sama się nie pojawiła żeby porozmawiać o "przyszłości gry"...
Doom:
Widget, my do pojowania się Orbisa nie wiedzieliśmy po co on tu przyjeżdża tak naprawdę. Wszystkie założenia właśnie typu jaki podałeś że pojechaliśmy rozmawiać o przyszłości gry itp to były nasze domniemania i tyle. A cieszymy sie z tego że koleś był trigerem do tego żeby zrobić mały zlot zrobiony w rekordowo krótkim czasie (mini imprezki centralowiczów typu peintbal w wawie czy browad w 3city to miesiąc zgadywania sie na forum a frekwencja duzo nizsza), a jako bonus postawił dużo browara 200 na rozruch i potem jeszcze zwiększyli limit, wiec mimo tego że wiele osób szybko musiało sie ewakuować bo transport do domu, bo praca dziś itp to spotkanie z moejej perspektywy bylo bardzo udane, tym bardziej że i tak nikt tak naprawdę nie oczekiwal cudów po tym spotkaniu.
W zwiazku z tym Twoje pisanie odbieram jako przejaw zazdrości z tego że nie udało Ci sie pojawić ;D
Casa Rankor:
Bylo niezle, ja tam przyszedlem zobaczyc nasze comunity i bylo spoko. CCP to tylko dobra wymowka zeby sie spotkac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej