Eve Online > Dyskusje ogólne

Problem z solowaniem misji lvl 4

<< < (3/8) > >>

dzejdzej:

--- Cytuj ---Agentów znajdujesz wyszukiwarką eve-agents.com , niestety nie wiem dla kogo pracujesz, ani jakie misje masz najczęściej wiec nie poradze tez na temat ewentualnej zmiany.
--- Koniec cytatu ---

Misje robie dla Caldari Navy najczesciej command lub internal security, generalnie misje akcji

Doom:
Heh. Caldari Navy wcale takie fajne nie jest - niby ma duzo agentów, ale poza motsu jakoś tak ich nie uświadczysz w zadowalającym zagęszczeniu per konstelacja. Niemniej sporym procentem misji jakie dostajesz powinny być gueristy a przeciw nim tank ravena sprawdza się ze dwa / trzy razy lepiej niż przeciwko blood i sansha.

Jako alternatywę spróbuj może jednego z tych agentów:
http://eve-agents.com/index.dxd?AgentName=&System=&Region=10000016&Corporation=1000041&Faction=500001&Division=90&Level=4&Skill=-&Locator=-&Storyline=-&FWAgent=-&Sort=5&Direction=0

Platfusek:
Czytałem że wkrótce twórcy gry skasują quality u agentów i już nie będzie opłacało się siedzieć w motsu bo każdy agent będzie miał takie samo quality. Skończą się skupiska misjonarzy teraz każdy będzie dążył do robienia misji tam gdzie jest cicho i spokojnie (bez złodziei wraków i kamikadze piratów którzy umrą śmiercią naturalną a przynajmniej mocno się ich populacja zmniejszy).

Mają być jakieś zmiany w dywizjach ale nie najlepiej mi idzie angielski pewnie wiecie więcej.

P.S a może wydzielimy ten wątek z tematu?

Doom:
Wiesz zanim do zbiorowej swiadomości motsu dojdzie ten fakt to spece od arty apoków jeszcze troche sprzetu wyjmą z wraków misjonarzy :P

Zgudi:
Ehh. Jak w apocalypse zrobię niemal wszystkie misje l4, tylko niektóre 3 razy wolniej niż weterani, to czytam odpowiedź że na pewno robię coś źle....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej