Eve Online > Patche i dodatki
Zmiany w anomaliach
Ranshe:
Poza wh (ale to bardziej z powodu specyfiki w-space) oraz inkursjami (o których się nie będę wypowiadał, bo nie miałem okazji robić żadnej jeszcze), PVE w Eve to dno i metr mułu - powtarzalny, nudny i nic nie wnoszący grindfest. Może jedynie epic arce je ratują, ale jest ich za mało i żeby się do nich dostać, trzeba w tym mule nurkować cholera wie ile, żeby standy wybić.
Wybacz, że nie interesują mnie nudne rzeczy w grze, która ma mi dostarczyć rozrywki.
I tak, solowanie plexów to jest problem graczy - nikt cię nie zmusza żeby robić to samemu. Przecież to niegodne gry MMO, zrób z kimś innym. Nie chcesz?
Problemem CCP to może być co najwyżej grindowatość PVE jako całości, a nie samolubni gracze.
Jonas:
To nie jest wątek o tym czy pve jest nudne. Szczególnie, że przeważająca większość graczy twierdzi, że nie jest, skoro to ciągle robi. :P A jak komuś się nie podoba, nikt go przecież nie zmusza do pve.
Porównywanie devblogów napisanych przez różnych devsów to jak stwierdzenie, że Mickiewicz był na prochach bo nie pisał jak Szymborska. Dla mnie ten blog jest równie zrozumiały jak inne, więc może to kolega ma problem.
Nie rozumiem też podejmowania dyskusji o "problemie graczy, czy CCP". Ja tu żadnego problemu nie widzę. CCP chce mieć komplet sitów DED dostępnych w grze i je wprowadza - posunięcie jak najbardziej sensowne. A czy gracze będą je robić w 5, 2 czy solo to chyba niczyj problem. Każdy się bawi tak jak ma na to ochotę. Można się jedynie cieszyć, że plexów będzie więcej, a nie od razu szukać dziury w całym i dywagować nad nudnością grindowania.
Ranshe:
Ależ ja się cieszę, że będzie więcej plexów, przynajmniej dopóki nie zrobię ich po parę razy i mi się nie znudzą. :P
Porównanie devbloga który ma informować o konkretach do Mickiewicza/Szymborskiej... Może faktycznie za dużo wymagam? Wyobrażałem sobie po prostu, że w devblogu o zmianach będą opisane te zmiany, a nie jakieś pijackie bredzenie o raptorach i cholera wie czym jeszcze. Można było ten devblog skrócić do dwóch akapitów i miałby taką samą wartość informacyjną.
Val Heru:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 31, 2011, 18:58:47 ---Ależ ja się cieszę, że będzie więcej plexów, przynajmniej dopóki nie zrobię ich po parę razy i mi się nie znudzą. :P
--- Koniec cytatu ---
z gory wybaczenia upraszam za offtop ale...co robisz w inver brass jesli uwazasz ze pve to nuda ???
Pol Kent:
--- Cytat: Val Heru w Marzec 31, 2011, 20:32:12 ---z gory wybaczenia upraszam za offtop ale...co robisz w inver brass jesli uwazasz ze pve to nuda ???
--- Koniec cytatu ---
Hehehehehe... ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej