Eve Online > Patche i dodatki
Zmiany w anomaliach
sc0rp:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 30, 2011, 14:10:13 --- A może byś tak poczekał jak zobaczysz chociaż jeden z tych complexów?
--- Koniec cytatu ---
och z pewnoscia zobacze oczywiscie jak dam rade wyskanowac cos na naszej pustyni ;)
Ranshe:
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=861
Devblog jest strasznie masakrycznie niekonkretny...
Z tego co zrozumiałem, będą nowe plexy 6-10 dla tych pirackich frakcji, które nie miały niektórych (tak jak np. sanshe mają tylko 6, 8 i 10), zarówno losowo do wyskanowania jak i generowane przez sov upgrade. Niższych plexów póki co nie będzie, ale w przyszłości mają być.
Nowy loot owszem, grupowe robienie -> inkursje w tamtą stronę
Jonas:
Nie bardzo wiem co w nim niekonkretnego? Brakujące plexy DED w zakresie 6-10 będą wprowadzone do systemu upgadów 0.0, następnie do systemu eksploracji i eskalacji, a następnie brakujące numerki z zakresu 4-6 do low-seca, a 1-3 do hi-seca. W pierwszej kolejności (czyli 5 kwietnia) wejdą tylko nowe 6-10, a następnie kolejne z listy.
A to, że CCP nadal uważa sity 6-10 za sity grupowe, chociaż gracze w wypimpowanych shipach robią je solo, to insza inszość.
Ranshe:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 31, 2011, 09:58:31 ---Nie bardzo wiem co w nim niekonkretnego?
--- Koniec cytatu ---
Jest napisany w takim stylu, jakby twórca był po wszelkich znanych mu środkach odurzających jednocześnie. Porównaj z http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=878 albo chociaż z tym o anomaliach.
--- Cytuj ---A to, że CCP nadal uważa sity 6-10 za sity grupowe, chociaż gracze w wypimpowanych shipach robią je solo, to insza inszość.
--- Koniec cytatu ---
To już raczej problem graczy niż CCP.
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 31, 2011, 15:32:32 ---To już raczej problem graczy niż CCP.
--- Koniec cytatu ---
Problem graczy, że coś co jest "Designed for 2 pilots" (6/10) robi się solo w T2 Cerberusie, a to co jest "Designed for 3 pilots" (8/10) robi sie solo w T2 Tengu? Wszystko fajnie jesli jedyna rzecz w eve ktora Cie interesuje to balance własnego walleta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej