Eve Online > Dyskusje ogólne
O co walczyc w EVE?
Larving:
Iski się same nie robią więc i ludzie w cartelu muszą zarabiać.
Yurioni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 24, 2011, 12:53:20 ---@cartel members slicznie krytykujecie to co mi sprawia fun w grze tylko ze jest takie powiedzenie ze o gustach sie nie dyskutuje, ale oczywiscie cartel musi szczekac aby odwrocic uwage od tego ze ich propvperow farmia homeless inity puffajac co roz a to tluste tengu a to carriera - zajmijcie sie wlasnym poletkiem i najpierw przekonajcie do swoich racji swoich corpowoczow a dopiero pozniej probujcie przekonac do swoich racji innych, bo to co robicie to jest hipokryzja
--- Koniec cytatu ---
chcial bym tylko zauwazyc, ze kb to nie tylko zakladka losses, ale Ty pewnie tylko tam masz jakies wpisy wiec nie winie twojej skromnej osoby za to, ze na kills nie zagladasz :D
@vic jpkm successful troll is successfull ale ze DF to lyknal to o az taki brak inteligencji go nie podejrzewalem :)
Nitefish:
@Dark, naszym sportem korpowym jest polewanie ze wszystkiego, czy to z siebie nawzajem czy z innych :)
Vic Brunner:
DF: Nie traci ten kto nie lata. Hipokryzją jest to, że się zaczęli naśmiewać z Twojej odpowiedzi co Cię kręci w EVE? Faktycznie jest dość... orginalna.
I jeszcze jedno - skoro o gustach się nie dyskutuje - czemu sam się nie zastosujesz do tego (odnoszę się do ogólnych Twoich wypowiedzi nie tylko w tym temacie)? Trochę konsekwnecji chłopaku.
Dorian Rush:
Odwalanie kerbirnii po to zeby ISK blinkaly na wallecie co najmniej z dwunastoma zerami, do tego hangar wypelniony pimp raciarami, ma jeden powód - korzenie rodem z izraela? Ktos zarzucal tutaj PVP-erom latanie na roamy pimp t3 lub np. odwalonymi za 1,5b machami. Sorry mnie na to stac i nie boje uzyc tego w walce (PVP to utrzymywanie walletu na rozsadnym poziomie - wdupiajac czasem i kupujac nowy pvp gear). Prawde mowiac gdybym mogl legalnie kupowac ISKI za real walute wogole nie wiedzialbym co to PVE - od kopania minsow, badz wyfarmienia DED stuffu mamy was kerbirow ( po co mam cos kupowac jak moge upolowac pimp raciare i jej to po prostu zabrac...prosta logika).
for me EOT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej