Eve Online > Dyskusje ogólne

O co walczyc w EVE?

<< < (13/98) > >>

F-YU:
... czemu psujecie taką wesołą dyskusję... nie będzie co czytać  :(

Chupacabra:

--- Cytat: Yurioni w Marzec 24, 2011, 11:19:42 ---nie kumam jak mozecie prowadzic dyskusje na temat pvp z kolesiem ktorego zyciowym celem w eve jest kupienie sobie 2 carrierow i matki tylko po to zeby postawic je na posie/stacji i od czasu do czasu przeleciec sie na anomalke/plexa/drugiego posa...

--- Koniec cytatu ---

a to on tego jeszcze nie ma?

Nitefish:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 24, 2011, 09:18:53 ---Nie kazdy bawi sie w pve dla iskow, to tylko efekt uboczyny glownego powodu jakim dla mnie jest obejrzenie wszystkich sygnatur w new eden.

--- Koniec cytatu ---

Vic Brunner:
to prawda, strollować tu się dało całe stado "pvperów", bo inaczej postu  zakładającego temat nazwać nie można. Albo to perfidne trollowanie albo post kretyna, jeśli naprawdę nie pojmuje co można widzieć w pvp. Stawiam na to pierwsze.

Tak czy owak chętnie poczytam więcej odpowiedzi od "pverów" na moje poprzednie pytanie. Ciekawe czy będą równie egzotyczne i zaskakujące jak wyznanie DF.

sc0rp:
@cartel members slicznie krytykujecie to co mi sprawia fun w grze tylko ze jest takie powiedzenie ze o gustach sie nie dyskutuje, ale oczywiscie cartel musi szczekac aby odwrocic uwage od tego ze ich propvperow farmia homeless inity puffajac co roz a to tluste tengu a to carriera - zajmijcie sie wlasnym poletkiem i najpierw przekonajcie do swoich racji swoich corpowoczow a dopiero pozniej probujcie przekonac do swoich racji innych, bo to co robicie to jest hipokryzja

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej