Eve Online > Dyskusje ogólne
O co walczyc w EVE?
CMHQ_Widget:
Czasami jak Was czytam to mi się przypomina ten kawałek:
Nic tylko siła…
Nie w żyłach a na tyłach
Nie śpisz przez prestiż
Który chciałbyś mieć
Niestety cieć może tylko chcieć
Wygrażasz bo uważasz się za gościa
Polegasz na znajomościach
Czuję w kościach
Ostra cosa nostra, postrach
Tylko mu się postaw
W ustach jazda do cna mocna
W pięściach mniej owocna
Lecz wiedz że odsiecz uderzy jak miecz
Odbezpiecz co masz
Bo sam nie dasz rady to układy
Silny robi się słaby
Czarny robi się blady
Jak w obliczu zagłady
Jesteś sam a tam z bram
Dziesięciu biegnie tu Uu!
Solo się nie zadowolą
Nie biegną witać chlebem, solą
Raczej ryj ci rozpierdolą
O zasadach nikt nie wspomniał
O napadach było wczoraj telewizorze
A dziś o tej porze na dworze gwiazdorze
Zagrasz główną rolę w tym horrorze
Nic ci nie pomoże, możesz pomyśleć
O pokorze… o doktorze… o mój boże!
:D
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=4lsBeX5QA80 <-- ten kawałek
Nitefish:
@Vic - bo zamiast się przyznać, że Dark zaciekawił mnie tematem sygnatur łatwiej jest wkleić z dupy obrazek :D
SokoleOko:
--- Cytat: Dorian Rush w Marzec 24, 2011, 13:12:33 ---Prawde mowiac gdybym mogl legalnie kupowac ISKI za real walute wogole nie wiedzialbym co to PVE
--- Koniec cytatu ---
Trollujesz czy co?
Kupujesz GTC -> przerabiasz na plexy ingame -> Jita -> sell -> profit (in ISK!).
Legalne i tak dalej.
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 24, 2011, 12:53:20 ---@cartel members slicznie krytykujecie to co mi sprawia fun w grze tylko ze jest takie powiedzenie ze o gustach sie nie dyskutuje, ale oczywiscie cartel musi szczekac aby odwrocic uwage od tego ze ich propvperow farmia homeless inity puffajac co roz a to tluste tengu a to carriera - zajmijcie sie wlasnym poletkiem i najpierw przekonajcie do swoich racji swoich corpowoczow a dopiero pozniej probujcie przekonac do swoich racji innych, bo to co robicie to jest hipokryzja
--- Koniec cytatu ---
Czy Ty się aby nie zapędzasz?
Tak - od 13 lutego mamy na dupie INIT + INIT Mercenaries. Zaczynali mając łącznie ponad 3k membersów, teraz nie mają nawet 2k. Wojna trwa i jeszcze nie wiadomo jak się skończy. Im raciarki spadają codziennie, nasze straty są relatywnie niewielkie. Ale jak to się ma do tej dyskusji?
Yurioni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 24, 2011, 13:21:01 ---@sokoleoko patrzac po komentarzach dyrektorow twojego corpa na waszym korpowym kb to nie wyglada to na to abyscie sie z tych lossow nasmiewali, a bardziej wtglada na emorage a juz publiczne (na kb) przepraszanie przez membera ze stracil ship ktory kupil pewnie za wlasne iski zostawie bez komentarza - dla was to fun, cool enjoy dziekuje ja wole luz i cieszyc sie z tegO ze udalo mi sie vaga u tankowac maze ;)
--- Koniec cytatu ---
po tej wypowiedzi wnosze ze dziecinstwo i wczesna mlodosc spedziles w szkole siostr urszulanek?
Nitefish:
@Dark - ciężko wdupić shipa jak się nie lata na pvp :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej