Eve Online > Dyskusje ogólne
O co walczyc w EVE?
sc0rp:
Odnosze wrazenie ze 0.0 jest coraz nudniejsze i ma niewiele wspolnego z tym co ccp planowalo budujac gre. Moze to moja frustracja spowodowana tym ze ostatnie 3 floty spedzilem albo siedzac w hpa albo na tytku, kiedy hosty sobie siedzialy na stacji ktorej nie mozna przejac, popsuc, etc a moze stagnacja w 0.0.
Krzyzyki sa cholernie nudne (tak juz nie chce mi sie ogladac reszty plexow ;) ) a na sama mysl racenia robi mi sie slabo. kwadraty siedza na stacjach, nawet solo piloci latajacy po deklu poluja tylko na raciarzy i nie chca 1v1 np. Vaga vs cymbal. Nawet skillowac juz nie ardzo mam co ;) kerbir ma all5 faildari i konczy drony aby miec rattla all5, capspilotowi brakuje miesiaca do all5 thanny i 75dni do all5 nyx, a pvp toon wlasnie bedzie konczyl all5 amarrow (matarow juz ma zamkietych). kopanie moonow, market pvp, produkcje i inwencje na masowa skale tez juz zaliczylem.
Wiec moje pytanie jak sie mozna bawic jeszcze w eve, bo powoli mi brakuje pomyslow. Moze ktos podsunie jakis pomysl moze byc na priv ;)
Lt Rook:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 01:17:00 ---Wiec moje pytanie jak sie mozna bawic jeszcze w eve, bo powoli mi brakuje pomyslow. Moze ktos podsunie jakis pomysl moze byc na priv ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie wstydze się tego co mam napisać więc nie musi być na priv ;) -> PVP
sc0rp:
--- Cytat: ltrook w Maj 23, 2011, 01:22:45 ---Nie wstydze się tego co mam napisać więc nie musi być na priv ;) -> PVP
--- Koniec cytatu ---
A tak konkretniej, bo jesli jestem przy kompie latam na kazdy op niestety z racji mechaniki gry mozemy sobie conajwyzej po podziwiac stacje guristasow w hpa ;), ganiam solo kazdego zblakanego hosta w deklu ktorego jestem w stanie zlapac ( czyt nie uganiam sie za cloakerami)
Gaunt:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 01:17:00 ---Odnosze wrazenie ze 0.0 jest coraz nudniejsze i ma niewiele wspolnego z tym co ccp planowalo budujac gre. Moze to moja frustracja spowodowana tym ze ostatnie 3 floty spedzilem albo siedzac w hpa albo na tytku, kiedy hosty sobie siedzialy na stacji ktorej nie mozna przejac, popsuc, etc a moze stagnacja w 0.0.
Krzyzyki sa cholernie nudne (tak juz nie chce mi sie ogladac reszty plexow ;) ) a na sama mysl racenia robi mi sie slabo. kwadraty siedza na stacjach, nawet solo piloci latajacy po deklu poluja tylko na raciarzy i nie chca 1v1 np. Vaga vs cymbal. Nawet skillowac juz nie ardzo mam co ;) kerbir ma all5 faildari i konczy drony aby miec rattla all5, capspilotowi brakuje miesiaca do all5 thanny i 75dni do all5 nyx, a pvp toon wlasnie bedzie konczyl all5 amarrow (matarow juz ma zamkietych). kopanie moonow, market pvp, produkcje i inwencje na masowa skale tez juz zaliczylem.
Wiec moje pytanie jak sie mozna bawic jeszcze w eve, bo powoli mi brakuje pomyslow. Moze ktos podsunie jakis pomysl moze byc na priv ;)
--- Koniec cytatu ---
Ty już po prostu wygrałeś eve :D
Nitefish:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 01:17:00 ---Krzyzyki sa cholernie nudne (tak juz nie chce mi sie ogladac reszty plexow ;) ) a na sama mysl racenia robi mi sie slabo. kwadraty siedza na stacjach, nawet solo piloci latajacy po deklu poluja tylko na raciarzy i nie chca 1v1 np....
--- Koniec cytatu ---
@Dark - to rusz dupę poza legowisko. Chcesz pvp to je sobie znajdź. Chciałbyś, żeby ktoś do Ciebie przyleciał odpowiednim statkiem, który możesz uwalić, a najlepiej żeby się zapowiedział wcześniej... lol
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej