Eve Online > Dyskusje ogólne

O co walczyc w EVE?

<< < (7/98) > >>

Pabllo:
Ja walcze o to żeby ludziom żyło się lepiej o pokój, miłość, żeby piwo nie było za drogie i takie tam  :P

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 15:44:48 ---6 shipów plus support to już flota? Muheheheheheh... proszę Cię.

--- Koniec cytatu ---
hmm to co to jest twoim zdaniem skoro was bylo 10+?
hint: wedlug nazewnictwa w grze flota wystepuje w przypadu 2 lub wiecej graczy - masz watpliwosci to przeczytaj tooltipy in game, no chyba ze u ciebie panuje inna nomenklatura to przepraszam ale powinienes zalaczyc jakis link do slownika aby bylo wiadomo jak z toba sie porozumiec - bo wiesz ja kerbir uzywamy nazewnictwa narzuconego przez ccp.

--- Cytuj --- Swoją drogą, Twoje posty spowodowały że "zwrócił się" pomysł z tymi Caracalami Navy.
--- Koniec cytatu ---
Super, to teraz sie odwdziecz i potroluj o tym jakie to skilled pvp w twoim wydaniu (flota vs pojedynczy carebeary - masz watpliwosci spojrz na pinkside.pl) jest "och i ach" tak do konca tygodnia, bo mi sie calkiem fajnie troluje twoje bzdury a zapowiada mi sie bardzo nudny tydzien w robocie.

Gaunt:
o co walczyć w eve ?
o wnerwienie innego gracza jak mu coś pufnieszzz

MrMaaX:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 22, 2011, 12:30:07 ---Moglby mi ktos wytlumaczyc sens pvp w EVE? Zwlaszcza w skali kilku/kilkunasto osobowej

--- Koniec cytatu ---
PVP jest po to żeby mieć dobrą zabawę albo żeby zepsuć komuś jego dobrą zabawę :)

Gregorius:
Get a life guys, all of you.

Emocje, duma etc...

Emocje są, jak bierzecie udział w jakiś RLowych zawodach. Nic nie jest w stanie zastąpić oczekiwania na 'gwizdek startu' i samą chwilę rywalizacji, gdzie ćwiczyłeś w pocie czoła i przygotowywałeś się na tę chwilę długi czas.
Duma to jest, jak twoje dziecko powie ci "Dziękuję Tato, za to, że jesteś".
Prestiż jest wtedy, gdy obca osoba wita się z Tobą i rozpoznaje Ciebie.

Czy tak naprawdę podobne odczucia uzyskujecie... grając w EvE ?

Pier*licie o pixelach tak, jakby to było jakieś drugie wasze życie. Ludzie zejdźcie na ziemię :) Wiosna idzie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej