Śmietnisko > Off Topic
Polska Wieś
Goomich:
A co jest złego w powiatowej tablicy?
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Marzec 29, 2011, 14:27:40 ---A co jest złego w powiatowej tablicy?
--- Koniec cytatu ---
Pracujesz w Warszawie, to płać podatki w Warszawie. Ofc, można płacić podatki mają meldunek "w Polsce powiatowej", ale tak robi margines. Reszta pracuje i mieszka w Warszawie, jeździ po drogach remontowanych z podatków lokalnych albo korzysta z dotowanej w 80% komunikacji miejskiej oraz posyła dzieci do szkół utrzymywanych przez samorząd, jednocześnie radośnie płacą podatki w swoim miasteczku.
Crux:
http://www.youtube.com/watch?v=_Ld6aiyahXs
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 29, 2011, 12:51:59 ---Głebokie... sam to wymyśliłeś czy znajomi Ci pomagali?
"Podstawy wiejskiej kultury" widać gołym okiem na klatkach schodowych nowych bloków w miastach (dla tych z Wwy - nagminne na "Wsiołęce"). D
--- Koniec cytatu ---
Nie znasz mnie Sokole a wyciągasz wnioski ... EHHH jak zwykle zresztą.
Przez 8 lat z hakiem prowadziłem kafejkę netową i widziałem zachodzące zmiany wśród młodzieży. To jak się odnosili do siebie nawzajem jak i osób starszych. Do mojej kafejki przychodziły także dzieciaki ze wsi i z nimi było po prostu mniej problemów.
Nadal sądzisz, że nic w tej sprawie nie wiem i nie mogę się wypowiedzieć?
Swoją drogą ktoś mnie nazwał spamerem centrali czy jakoś tak ale ... przy tobie czuje się maluczki bo w każdym poście jest X Twoich wypowiedzi i często są typu "trol". Chcesz tym samym coś udowodnić innym czy może tylko samemu sobie?
Pol Kent:
--- Cytat: Herezja w Marzec 29, 2011, 21:25:46 ---
Nie znasz mnie Sokole a wyciągasz wnioski ... EHHH jak zwykle zresztą.
Przez 8 lat z hakiem prowadziłem kafejkę netową i widziałem zachodzące zmiany wśród młodzieży. To jak się odnosili do siebie nawzajem jak i osób starszych. Do mojej kafejki przychodziły także dzieciaki ze wsi i z nimi było po prostu mniej problemów.
Nadal sądzisz, że nic w tej sprawie nie wiem i nie mogę się wypowiedzieć?
Swoją drogą ktoś mnie nazwał spamerem centrali czy jakoś tak ale ... przy tobie czuje się maluczki bo w każdym poście jest X Twoich wypowiedzi i często są typu "trol". Chcesz tym samym coś udowodnić innym czy może tylko samemu sobie?
--- Koniec cytatu ---
This.
+1
Dzięki Herezja za ten post. Choć człowiek wie że ma rację to jednak jakoś lepiej się czuje widząc, że są inni którzy podzielają jego pogląd i dostrzegają to czy tamto..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej