Śmietnisko > Off Topic
Kolejne super-rządowe pomysły na internet.
Kara Mon:
Tak jest sprzeczna ale nasi genialni politycy ostatnimi czasy probuja byc "bardziej unijni niz unia" i probuja kontrolowac i ustawami opisac i kontrolowac kazda sfere zycia obywatela.
Rabbitofdoom:
Jeżeli ktoś podejmuje się takiej działalności gospodarczej, to wchodzi na rynek i konkuruje z nadawcami tradycyjnymi. Boisko powinno być równe dla wszystkich. Jeżeli jedni są koncesjonowani i w jakiś sposób regulowani, to niestety inni też - bronił rządowej ustawy w TOK FM mec. Igor Ostrowski, z zespołu doradców strategicznych premiera.
Mam dziwne przeczucie ze nie chodzi o net tylko jakies dziwne proby ratowania TVP. Biorac pod uwage ze ma dotyczyc tylko plikow video.
Bzdura na skale pomyslu sciagania abonamentu od ilosci odbiornikow radio i tv w domu. (tak odbiornikow nie zalerznie czy sie oglada TVP bo nie wiem czy ktos z moich znajomych ze mna wlacznie oglada ta tube propagandowa tego kto akurat wcisnie wiecej swoich)
Za ta ustawa zgodnie glosowal caly sejm. Jeden posel wstrzymal sie od glosu. Zreszta wersja ktora za swojej kadencji przygotowywal PiS byla jeszcze bardziej debilna.
horax:
Sry Greg, ale podałeś źródła dwóch najbardziej szmatławych dostawców informacji. Szukanie taniej sensacji przez w/w poraża i jest śmieszne. Nie mowie, żeby słuchać Radia Maryjana czy czytać Gazetę Polska, ale ja zawsze mam dość duża rezerwę do tego co znajdzie się w tvn czy 'gazecie'.
Rabbitofdoom:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/polscy-internauci-kontra-rzad-odczepcie-sie,1,4211530,wiadomosc.html
Hmm tez szmatlawcy? Swoja droga Polsat i TVN tez jest przeciwko bo glownie od nich portale biora reportarze na swoje strony. Wychodzi na to ze najwiecej faktycznie moze zyskac na tym bublu prawnym TVP.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Aeon Horax w Marzec 16, 2011, 07:39:58 ---ja zawsze mam dość duża rezerwę do tego co znajdzie się w tvn czy 'gazecie'.
--- Koniec cytatu ---
+1
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej