Śmietnisko > Off Topic
Kolejne super-rządowe pomysły na internet.
Gregorius:
http://www.tvn24.pl/-1,1695808,0,1,rzad-nie-daje-za-wygrana-znow-chce-ograniczac-internet,wiadomosc.html
Można powiedzieć : Ręce opadają....
Edytka :
Jeszcze tu :
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9247597,Co_czeka_polski_internet__Koncesje__cenzura_i_kary.html
Kara Mon:
Najlepszy moment teraz, niedlugo wybory, powie "Słońce Peru" ze oni chcieli dobrze ale im te zle pisiory czy inne komuchy nie pozwolily a tak wogole to ci nastepni to jeszcze gorzej planuja zrobic iwszyscy beda dalej sie usmiechac jak do tej pory.
Idealnie na wybory beda mogli utrudnic zycie serwisom ktore nie beda zgadzac sie z jedyna sluszna wizja swiata jedynej slusznej partii ;D
Ktos chyba zapomnial tylko ze w sumie zamiast takiego wp.pl zrobi sie wp.ru i za przeproszeniem gowno im zrobia :D
Khobba:
--- Cytat: Kara Mon w Marzec 15, 2011, 21:19:43 ---Najlepszy moment teraz, niedlugo wybory, powie "Słońce Peru" ze oni chcieli dobrze ale im te zle pisiory czy inne komuchy nie pozwolily a tak wogole to ci nastepni to jeszcze gorzej planuja zrobic iwszyscy beda dalej sie usmiechac jak do tej pory.
--- Koniec cytatu ---
HERP DERP
wszystkie partie w sejmie równo głosowały za tą ustawą. Ustawa jest, delikatnie mówiąc, dziwna, ale jej kształt i wielu innych rzeczy w naszym prawie wynika po prostu z ciemnoty zarówno posłów, jak i współobywateli.
disclaimer: Byłem wyborcą platformy w 2007 i pewnie będę w 2011 ze względu na brak sensownych alternatyw z realistycznymi pomysłami. Wiele rzeczy w nich mi się nie podoba, ale serio, nie widzę alternatyw. Niestety, imperatyw moralny nie pozwala mi nie głosowac w ogóle.
Gregorius:
Chyba czas najwyższy się spakować...
Ciekawe, czy ponownie wrócą do "cenzury" internetu i dopuszczania stron do listy możliwych do przeglądania w polsce.
Na mediarun też o tym pieją. Będzie się działo, jeśli faktycznie to przegłosują i przepchną... ojj złe czasy nadchodzą.
[VIDE] Herezja:
Jak to przejdzie to internet jaki znamy w polskim wydaniu zacznie zamierać i firmy tym się trudniące wyniosą się za granice a co za tym idzie podatki na państwo znów spadną i znów będzie słychać o dziurze budżetowej.
Swoją drogą nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale ... ta ustawa jest sprzeczna z dyrektywami unijnymi. Mylę się?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej