Śmietnisko > Off Topic
O fejsbooku
magni:
--- Cytat: Dormio w Marzec 15, 2011, 15:42:33 ---Nie ma treści to nie ma formy.
--- Koniec cytatu ---
moze byc forma bez tresci czyli formalizm :)
"i to jest niebezpieczne, bo jak nie ma tresci to ktos moze sobie podkladac pod to rozne tresci nawet takie ktorych bysmy nie chcieli" (cytat troche niedokladny bo pisze z pamieci a ta jest zawodna :)
Gregorius:
--- Cytat: Dormio w Marzec 15, 2011, 15:42:33 ---(..) ale ciemny ? Nigdy bym Ciebie nie nazwał ciemnym no chyba, że jesteś brunetem o śniadej skórze
--- Koniec cytatu ---
* Gregorius leci w te pędy do fryzjera na farbkę i solarę >:D
Dormio:
--- Cytat: Devious Sphere w Marzec 15, 2011, 15:56:59 ---moze byc forma bez tresci czyli formalizm :)
"i to jest niebezpieczne, bo jak nie ma tresci to ktos moze sobie podkladac pod to rozne tresci nawet takie ktorych bysmy nie chcieli" (cytat troche niedokladny bo pisze z pamieci a ta jest zawodna :)
--- Koniec cytatu ---
z grubsza to miałem na myśli
Goomich:
--- Cytat: Dormio w Marzec 15, 2011, 15:42:33 ---A możesz jaśniej?
--- Koniec cytatu ---
Jaja sobie robiłem z tych "Nie masz facebooka, nie istniejesz", "Ja nie mam. [cut] stawia troche jakby poza marginesem nowoczesnego spoleczenstwa medialnego." itp.
--- Cytat: Dormio w Marzec 15, 2011, 15:42:33 ---A widzisz na FB jakąkolwiek treść ? Nie ma treści to nie ma formy.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, ale ja mam może z pięciu zaprzyjaciołowanych ludzi.
CATfrcomCheshire:
Jak kiedys dlugo nie mialem komorki, (bo wyszedlem ze slusznego wtedy zalozenia dla mnie, ze jest mi niepotrzebna) to tez czasem mialem klopot, zeby to wytlumaczyc roznym dziundziom. Skoro "wszyscy" maja, to czemu ty nie. Bo nie. Ale czemu. Nawet kilka razy ofiarowano mi stara komorke (bo moze mnie nie stac). Podobnie dla kogos kto na codzien posluguje sie fejsbukiem, twitterem, itd ktos kto ma dostep do internetu a nie spedza czasu w ten sposob, jest po prostu zacofany albo glupi. Trzeba sie z tym pogodzic, dzisiaj postep dokonuje sie z taka predkoscia, ze czasem mi sie wydaje, ze wystarczy przez kilka lat nie miec kontaktu z nowinkami technologicznymi, zeby zostac przerzuconym poza luke pokoleniowa i wykluczonym z normalnej dyskusji, co nie zdarzylo sie takiemu np Robinsonowi po powrocie z wyspy ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej