Śmietnisko > Off Topic

O fejsbooku

<< < (4/12) > >>

Dormio:
ja tam (z żoną) bojkotuję FB... IMHO przerost formy nad treścią...

--- Cytat: Gregorius w Marzec 15, 2011, 13:55:19 ---Ponieważ najwyraźniej też nie istnieję, to może jako zjawa zapytam :

Jaki jest praktyczny cel nowego serwera? Tzn. że singularity odejdzie w niepamięć, czy będa 2 testowe serwery ? (tak tylko pytam tych, co siedzą w temacie, bo link xartha zemdlił mnie po pierwszym akapicie ^_^ tl:tr)

--- Koniec cytatu ---
No widzisz, a jakbyś przełknął i zmusił się do czytania, to pewnie dotarłoby do Ciebie, że Ducie:

--- Cytuj ---will be our brand new public facing Event Server. This is in contrast to Singularity, which is a Public Server. The difference is that where Singularity is up and running and open to players almost 24/7, Duality will only be opened for special CCP run events.
--- Koniec cytatu ---
oraz może zauważyłbyś, że:

--- Cytuj ---Special testing events will now be run on the Duality test server, leaving Singularity available for general feature testing.
--- Koniec cytatu ---
a na to wszystko na zachętę CCP podało:

--- Cytuj ---Rewards for participating in events will be given on Singularity, and anyone intentionally disrupting these events will receive a permanent ban on both Duality and Singularity.
--- Koniec cytatu ---
co prawda nie bardzo rozumiem na co komu nagroda którą można się cieszyć do najbliższego uploadu z Trian...

Gregorius:
o, dzięki Dormio. Teraz już wiem, jaki jest gł. cel tego czegoś ^_^.

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Marzec 15, 2011, 15:06:55 ---ja tam (z żoną) bojkotuję FB... IMHO przerost formy nad treścią...
--- Koniec cytatu ---

Jakiej formy, nad jaką treścią?

--- Cytat: Dormio w Marzec 15, 2011, 15:06:55 ---No widzisz, a jakbyś przełknął i zmusił się do czytania, to pewnie dotarłoby do Ciebie, że Ducie:oraz może zauważyłbyś, że:a na to wszystko na zachętę CCP podało:co prawda nie bardzo rozumiem na co komu nagroda którą można się cieszyć do najbliższego uploadu z Trian...

--- Koniec cytatu ---

No i teraz przez ciebie dalej nie założy konta. Następnym razem jak będą mówić, dlaczego Polska to taki ciemny kraj, to powiedzą: brak pieniędzy, brak ludzi, brak chęci, Dormio.

Gregorius:
znaczy, że jeśli nie przeczytałem tego do końca i nie wyłowiłem meritum to oznacza to, że jestem ciemny - prawda ?

Dormio:

--- Cytat: Mona X w Marzec 15, 2011, 15:19:28 ---No i teraz przez ciebie dalej nie założy konta. Następnym razem jak będą mówić, dlaczego Polska to taki ciemny kraj, to powiedzą: brak pieniędzy, brak ludzi, brak chęci, Dormio.

--- Koniec cytatu ---
A możesz jaśniej ? Na Ducie ma konto o ile ma konto na Trian, po co miałby zakładać kolejne konto ?

--- Cytat: Gregorius w Marzec 15, 2011, 15:37:51 ---znaczy, że jeśli nie przeczytałem tego do końca i nie wyłowiłem meritum to oznacza to, że jestem ciemny - prawda ?

--- Koniec cytatu ---
Możesz być co najwyżej nieoświecony lub pozbawiony niezbędnej Ci do życia informacji jaką jest potrzeba sens istnienia Ducie, ale ciemny ? Nigdy bym Ciebie nie nazwał ciemnym no chyba, że jesteś brunetem o śniadej skórze, ale tu prędzej ciemnotę wciskał by Ci SokoleOko  ;) :P

--- Cytat: Mona X w Marzec 15, 2011, 15:19:28 ---Jakiej formy, nad jaką treścią?

--- Koniec cytatu ---
A widzisz na FB jakąkolwiek treść ? Nie ma treści to nie ma formy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej