Śmietnisko > Off Topic

O fejsbooku

(1/12) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Jeśli ktokolwiek ma konto na Facebooku i Lubi "EVE ONLINE" (co chyba każdy ma takowe),
--- Koniec cytatu ---
Załozymy się?

Hastrabull:
Doom, wielki antyfan facebooka :)

Muszę się kiedyś wywiedzieć od Ciebie i postarać zrozumieć, czemuż ty tak nie lubisz tego facebooka :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: ManganMan w Marzec 15, 2011, 13:01:58 ---Jeśli jednak trafiła się osoba, która nie ma konta w powyższej stronie

--- Koniec cytatu ---

Ja nie mam. W pewnym sensie uswiadomiles mi, ze to mnie stawia troche jakby poza marginesem nowoczesnego spoleczenstwa medialnego.

ManganMan:
Doom, chciałbym, ale:
1. Nie mam klienta i nie będę miał bo używam Linuxa (a na Wine nie działa Jukebox, a to dla mnie ważny komponent)
2. Ja tylko postawiłem założenie czy "ktokolwiek ma konto na Facebooku i Lubi "EVE ONLINE" (co chyba każdy ma takowe), choć widać, że mam do czynienia z wrogiem Facebooka"
3. To już jest Offtopic.

Pol Kent:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 15, 2011, 13:27:54 ---Ja nie mam. W pewnym sensie uswiadomiles mi, ze to mnie stawia troche jakby poza marginesem nowoczesnego spoleczenstwa medialnego.

--- Koniec cytatu ---

Tez nie mam i dobrze mi z tym. A to tzw. "nowoczesne społeczeństwo medialne" określiłbym nieco dosadniej. Ale wtedy podpadnę pod cenzurę.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej