Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (24/36) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Marzec 21, 2011, 16:57:15 ---@Dark - zabicie tengu bez tanka za pomocą lotniska, macha i innego tengu to jakiś wielki wyczyn, o co chodzi z tym linkiem?

--- Koniec cytatu ---
Oto ze "ofiara" to wlasnie jest "alt do gnebienia kerbirow 23/7"

--- Cytuj ---Btw - użyłeś zakazanych pimped shipów, kilka postów wcześniej caracale navy i tengu było wysoce niestosowną zagrywką a tu mamy t3, fraction besa i lotnisko... ;)

--- Koniec cytatu ---
LOL hint to sa raciarki, a pan raczyl mi przeszkodzic w farmieniu sanctumow

Nitefish:
Ale ze mnie łoś, nie zauważyłem że to raciarki. Dobrze, że miałeś wsparcie macha i tengu bo byś jeszcze wdupił lotnisko na tym "alcie do gnebienia kerbirow 23/7".

Ten tengu zszedł na jedną czy dwie salwy od macha bo ciekaw jestem?

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Nitefish w Marzec 21, 2011, 17:35:57 ---Ale ze mnie łoś, nie zauważyłem że to raciarki. Dobrze, że miałeś wsparcie macha i tengu bo byś jeszcze wdupił lotnisko na tym "alcie do gnebienia kerbirow 23/7".

Ten tengu zszedł na jedną czy dwie salwy od macha bo ciekaw jestem?

--- Koniec cytatu ---

Lotnisko stało prawdopodobnie na posie lub safe spocie i tylko przydzielało fightery. Rasowi kerbirzy tak raca.

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Marzec 21, 2011, 17:35:57 ---Ten tengu zszedł na jedną czy dwie salwy od macha bo ciekaw jestem?

--- Koniec cytatu ---

skoro nie umiesz kb czytac, przylec i sam sie przekonaj :P

Nitefish:
Ło panie, przylecę a ty spuścisz ze smyczy wszystkie swoje pimp raciarki i co ja biedny pocznę wtedy?

Btw - skoro tak dobrze ci szło tengulcem po kiego grzyba taki dupochron z macha i lotniska?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej