Śmietnisko > Flamewar
Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Nitefish w Marzec 21, 2011, 21:42:23 ---Ło panie, przylecę a ty spuścisz ze smyczy wszystkie swoje pimp raciarki i co ja biedny pocznę wtedy?
Btw - skoro tak dobrze ci szło tengulcem po kiego grzyba taki dupochron z macha i lotniska?
--- Koniec cytatu ---
Co prawda nie do mnie pytanie ale cie uświadomię jak racą pro kerbirzy ;) . Otoż gra się na dual boxie np tengu + machariel lub tak jak ja gram tengu + CNR na torpedach i aby zwiększyć efektywność isk/h dodatkowo przydziela się tengu fightery z carriera(stojącego spokojnie na posie). W ten sposób można teoretycznie dojść do magicznych 140-150mil/h przy maksymalnych skillach + druty. Tak więc to nie jest żaden dupochron a normalna metoda racenia u osob które posiadają przynajmniej 3 konta.
Można oczywiście plexy robić ale przy takim isk/h ratio to nie koniecznie najefektywniejsze rozwiązanie. Dodatkowo przy takim ekspresowym tłuczeniu sanctumów mamy całkiem spora szansę na szybką eskalację czyli 10/10 bez meczącego skanowania/szukania/ rywalizowania z innymi osobami o plexy.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Val Heru:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Marzec 21, 2011, 22:12:05 ---Co prawda nie do mnie pytanie ale cie uświadomię jak racą pro kerbirzy ;) . Otoż gra się na dual boxie np tengu + machariel lub tak jak ja gram tengu + CNR na torpedach i aby zwiększyć efektywność isk/h dodatkowo przydziela się tengu fightery z carriera(stojącego spokojnie na posie). W ten sposób można teoretycznie dojść do magicznych 140-150mil/h przy maksymalnych skillach + druty. Tak więc to nie jest żaden dupochron a normalna metoda racenia u osob które posiadają przynajmniej 3 konta.
Można oczywiście plexy robić ale przy takim isk/h ratio to nie koniecznie najefektywniejsze rozwiązanie. Dodatkowo przy takim ekspresowym tłuczeniu sanctumów mamy całkiem spora szansę na szybką eskalację czyli 10/10 bez meczącego skanowania/szukania/ rywalizowania z innymi osobami o plexy.
Mam nadzieję, że pomogłem.
--- Koniec cytatu ---
myslalem ze jak kiedys racilem nightmarem z fighterami to bylem pr0 ale widze czasy sie zmienily :p
Nitefish:
Hmm, czyli co - koleś w tengu bez bufora rzucił się na racące tengu + macha wokoło których latały fightery? Jeśli tak to po prostu Dark odstrzelił jakiegoś łosia :)
sc0rp:
Teraz kombinuje jak na ktoras wcisnac jeszcze disrupta co by mi przestali uciekac. ;)
Doom:
Scrambl, web daje większe prawdopodobieństwo, a jeszcze lepiej czwarty alt w jakimś taclerskim sprzecie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej