Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (23/36) > >>

CMHQ_Widget:
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego skurwysyna!
Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!

:D

Tloluvin:
sliczny wierszyk
Az go chyba sobie gdzies zapisze ku pamieci  :D

sc0rp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 21, 2011, 15:51:17 ---Kusisz, moj alt do gnebienia kerbirow 23/7 jest juz troche znudzony ruskim Poludniem, jeszcze ze dwa takie posty i zamieszka w twoim domku ^^

--- Koniec cytatu ---
i skonczy jak http://cbc-eve.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=9138 wzglednie ucieknie :P

oraz:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Marzec 21, 2011, 15:53:58 ---
Wiesz ze nasz domek to kilka regionów ? . Ja tam nawet  w ogole nie widzę powodu do chowania sie po posach, przecietnie rozgarniety kerbir uzyje wynalazku zwanego jb i bedzie tłukl anomalki/plexy whatever... 15j dalej. Zapraszamy i powodzenia  ;D .
--- Koniec cytatu ---
Takze proponuje obstawic deklein, fountain, cloud ring, pure blind no i venal :)

--- Cytuj ---A tak wogole to ja wolałbym po prostu wzajemnie do siebie postrzelać nawet wtapiajac shipy. Moja uwaga z poczatku wątku była utrzymana w jak najbardziej przyjaznym i zyczliwym tonie, przekazałem informacje w jaki sposob zwiekszyc prawdopodobienstwo na walke z nami i tyle. Co zrobicie to juz wasz problem nie nasz  ;D

--- Koniec cytatu ---
rusame here, wlasnie dlatego wspomnialem o ich flocie frytek bo pierwszy raz widzialem ze sie zbieralismy (jako cbc) na na flote bufu+pb.

@Widget a widget jak zwykle walnie posta ze albo sie czyta z zainteresowaniem albo peka ze smiechu ;) Napisałbyś lepiej druga cześć "a u nas w 39"

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 21, 2011, 16:13:32 ---@Widget a widget jak zwykle walnie posta ze albo sie czyta z zainteresowaniem albo peka ze smiechu ;) Napisałbyś lepiej druga cześć "a u nas w 39"

--- Koniec cytatu ---

Nie ma w sumie o czym pisać, chyba, że sci-fi, czyli EVE-ONLINE 2011-2015 :D. Ale nie czuję się za bardzo na siłach, żeby stworzyć taką wizję.

Poza tym Mikker mi powiedział, że rozwodzę się jak emeryt xD.

Nitefish:
@Dark - zabicie tengu bez tanka za pomocą lotniska, macha i innego tengu to jakiś wielki wyczyn, o co chodzi z tym linkiem?

Btw - użyłeś zakazanych pimped shipów, kilka postów wcześniej caracale navy i tengu było wysoce niestosowną zagrywką a tu mamy t3, fraction besa i lotnisko... ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej