Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (22/36) > >>

Nitefish:
oj widzę, że trzeba sacri na spacer wyprowadzić jednak...

Yurioni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 21, 2011, 15:18:19 ---ciezko mi sobie wyobrazic was kampiacych schowanych kerbirow na posach/stacjach bo czym to sie rozni od sov wara i kampienia assetsow wroga? Dla przypomnienia juz kiedys u nas lataliscie (jak bufu bylo jeszcze w it, a cartel'u nie bylo na liscie ally) - bylo fajnie? Zapraszamy ponownie u nas wszystklo po staremu - ubijecie ludzi nie czytajacych intel, pozniej przez tydzien moze dwa polatacie bez killi i sobie polecicie gdzie indziej jak pathetici, mecrilessy i phallaxy.

--- Koniec cytatu ---
tbh nie wiem jak u was to dziala, ale z doswiadczenia wiem, ze nie musisz komus siedziec pod stacja, posem, ba, nawet w tym samym systemie zeby uprzykrzyc ludziom strzelanie do krzyzykow...

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 21, 2011, 15:18:19 ---Zapraszamy ponownie u nas wszystklo po staremu - ubijecie ludzi nie czytajacych intel, pozniej przez tydzien moze dwa polatacie bez killi i sobie polecicie gdzie indziej jak pathetici, mecrilessy i phallaxy.

--- Koniec cytatu ---

Kusisz, moj alt do gnebienia kerbirow 23/7 jest juz troche znudzony ruskim Poludniem, jeszcze ze dwa takie posty i zamieszka w twoim domku ^^

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 21, 2011, 15:51:17 ---Kusisz, moj alt do gnebienia kerbirow 23/7 jest juz troche znudzony ruskim Poludniem, jeszcze ze dwa takie posty i zamieszka w twoim domku ^^

--- Koniec cytatu ---

Wiesz ze nasz domek to kilka regionów ? . Ja tam nawet  w ogole nie widzę powodu do chowania sie po posach, przecietnie rozgarniety kerbir uzyje wynalazku zwanego jb i bedzie tłukl anomalki/plexy whatever... 15j dalej. Zapraszamy i powodzenia  ;D .
A tak wogole to ja wolałbym po prostu wzajemnie do siebie postrzelać nawet wtapiajac shipy. Moja uwaga z poczatku wątku była utrzymana w jak najbardziej przyjaznym i zyczliwym tonie, przekazałem informacje w jaki sposob zwiekszyc prawdopodobienstwo na walke z nami i tyle. Co zrobicie to juz wasz problem nie nasz  ;D

SokoleOko:
A indeksik powolutku spaaaaaadaaaa....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej