Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (21/36) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 21, 2011, 14:28:45 ---nadinterpretujesz to co napisalem, w tym skladzie mozecie naszej infrastrukturze naskoczyc, wszystko co mozecie zrobic to conajwyzej ubic kilka raciarek ludzi nie czytajacych intela takze enjoy :)

pfff 12-13 ahacy rozwalajace infrastrukture raczysz zartowac - ktore w sumie moze maja taki dps jak pilot nyxa na nedznych skillach. latwo mi sobie wyobrazic jak w czasie swojego primetime najwieksze sojusze RFuja cale regiony w godzine lub krocej - think before posting.

--- Koniec cytatu ---
to raczej sie odnosi do rozwalania TCU po ew. nerfie hp struktur... ale co ja tam wiem, nigdy nie potrafilem czytac ze zrozumieniem :/

sc0rp:

--- Cytat: Yurioni w Marzec 21, 2011, 14:41:45 ---to raczej sie odnosi do rozwalania TCU po ew. nerfie hp struktur... ale co ja tam wiem, nigdy nie potrafilem czytac ze zrozumieniem :/

--- Koniec cytatu ---

tcu to infrastruktura afaik

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 21, 2011, 14:28:45 ---nadinterpretujesz to co napisalem, w tym skladzie mozecie naszej infrastrukturze naskoczyc, wszystko co mozecie zrobic to conajwyzej ubic kilka raciarek ludzi nie czytajacych intela takze enjoy :)

--- Koniec cytatu ---

Ale zdajesz sobie sprawę, że takimi tekstami pracujesz na to, żeby Wasze systemy miały NPC kille wyłącznie w US/AUS TZ?

KusKus:
*nabija giwerę pociskami typu Memlacz i Gehen, po czym wymierza ją w stronę Deklein*

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 21, 2011, 15:08:48 ---Ale zdajesz sobie sprawę, że takimi tekstami pracujesz na to, żeby Wasze systemy miały NPC kille wyłącznie w US/AUS TZ?

--- Koniec cytatu ---

ciezko mi sobie wyobrazic was kampiacych schowanych kerbirow na posach/stacjach bo czym to sie rozni od sov wara i kampienia assetsow wroga? Dla przypomnienia juz kiedys u nas lataliscie (jak bufu bylo jeszcze w it, a cartel'u nie bylo na liscie ally) - bylo fajnie? Zapraszamy ponownie u nas wszystklo po staremu - ubijecie ludzi nie czytajacych intel, pozniej przez tydzien moze dwa polatacie bez killi i sobie polecicie gdzie indziej jak pathetici, mecrilessy i phallaxy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej